viernes, 16 de enero de 2015

ESPEREM QUE NO ES DONEN EXCUSES I S'ACABE EL CENTRE D'ADISVA

Esperem que per fi s'acabe el centre d'Adisva després d'esta legislatura on no s'ha menejat ni un dit per avançar este projecte que ja està quasi acabat.
El PP ho ha demanat ja per favor, i l'única condició que li ha posat al Bloc perque es menege ja és que presente una modificació de crèdit on es tracte en solitari el centre d'Adisva.
Confíem que el Bloc no li pose cap pega i faça cas del que li demana el PP.
Ací està la nota que ha fet el Partit Popular:

El Partit Popular de Tavernes va demanar en el ple al govern de Compromís que duguera al plenari, el més aviat possible, una modificació de crèdit perquè l’ajuntament aporte els diners que necessita Adisva per posar en marxa el seu centre ocupacional que està ubicat al polígon El Pla.
El Grup Popular vol així que es done l’impuls definitiu que necessita esta entitat i que porta esperant des de fa anys. Els populars li demanem, per favor, a Compromís que atenga eixa petició iniciada pel PP i a la que ja s’han sumat la resta de regidors en l’oposició.
Li preguem al senyor alcalde que faça eixa modificació de crèdit per separat, amb ella sola com a modificació. Esperem que no faça com altres vegades que ha volgut sumar en mateixa modificació de crèdit diferents conceptes segons com li ha convingut. La modificació ha de tractar en solitari l’ajuda a Adisva, si porta altres conceptes afegits no es pot generar un debat clar i per punts separats i això dificultaria l’aprovació. Ja li avancem que si la modificació de crèdit per Adiva és en solitari tindrà el suport del Grup Popular, sinó s’entén que Compromís no vol el consens i busca la polèmica.
El Partit Popular està demanant esta inversió en tot el que portem de legislatura. Governant el Partit Popular a Tavernes i a la Generalitat s’aconseguiren els terrenys, es va fer la fase de l’estructura i el tancament. Estes eren el gros de les inversions necessàries. Ara sols falta l’equipament i remat de l’edifici. El Grup Popular va deixar uns diners a finals de la passada legislatura perquè es poguera fer esta nova fase. El govern de Juan els va tornar i ara veiem que el centre d’Adisva podria estar obert des de fa anys. Esperem que ara, acabant la legislatura, Compromís accepte el suggeriment dels populars i atenga a este col·lectiu que fins ara ha oblidat. Associacions i col·lectius de la ciutat també s’han sumat a l’ajuda per fer una realitat el centre d’Adisva. A tots eixos col·lectius, el Partit Popular de Tavernes vol reconèixer-los el seu proïsme i generositat.

6 comentarios:

  1. Ara ja no hi ha excusa. Compromis ho va posar en el pressupost i PP i PSOE han dit que van a aprobar-ho.

    ResponderEliminar
  2. Tambe estan aprobades les modificacions del parquing, i des de ja fa temps.
    I, ara, es que no pots ni traure la tarjeta. Te la donen en cabina, tot manual i despres, t'obrin la porta. Increible! Per que no ho arreglen?

    ResponderEliminar
  3. Ja portem 3 anys en la mateixa historia, esperem que Compromís no faja de les seues i faça SOLS una modificació de crèdit per al centre ocupacional ADISVA

    ResponderEliminar
  4. ADISVA.... La gran ignorada durant la legislatura. Els que abanderen solidaritat, trasparencia, democracia quant posen el cul al silló es transformen en insolidaris, opacos i autoritaris.
    Es repugnant fer política de un projecte com el d'ADISVA, pero espere que tenint en comte el benefici electoral per la proximitat dels comicis es beneficie a este sector de la població que tant ho necesita

    ResponderEliminar
  5. Sabeu que és el que li importa a Jordi de *Adisva?? fer-se foto amb ells. Com ha tingut superavit i ha tornat préstecs i no ha volgut acabar el centre de *Adisva?
    Us ho advertisc, és mala gent. I ho pagarem tots molt car.

    ResponderEliminar
  6. Agricultura, indústria, mercat, comerç, platja, Adisva, Piscina ... tot paralitzat sense cap sentit.
    I sabeu açò que significa? qui es para va cap a arrere.
    Les persones parades i sense futur en Tavernes i veig molt dificil que es puga eixir d'aquesta situació. Si tornaren a guanyar els Jordi Juan i tots els que li van aplaudir no vull ni pensar-ho.
    Això sí, m'han dit que Jordi no s'ha comprat la casa en Tavernes. Perquè serà?

    ResponderEliminar