lunes, 26 de enero de 2015

EL BLOC I ESQUERRA REPUBLICANA ANIRAN JUNTS A LES ELECCIONS?

Va comentant-se per les xarxes socials que el Bloc i Esquerra Republicana (els del Tripartito català) estan negociant anar junts a les eleccions.
Pot el Bloc explicar açò?
Què vol dir que són independentistes? Què estan altra vegada molt prop de les aspiracions de Catalunya?
Vorem que ens diuen estos del Bloc o si callaran com ens tenen acostumats.
Tan de dir que el Bloc era valencianista i ara, per vore si assolixen poder, estan dispostos a pactar amb un partit que defensa clarament l'independentisme.
Estarem atents, però ja va veient-se al vertader Bloc, eixe que amagava el seu caràcter catalanista, però que ara es lleva la careta per mostrar un nacionalisme radical.

11 comentarios:

  1. El BLOC és catalaniste de tota la vida.

    ResponderEliminar
  2. Ah pero que encara tenieu algun dupte???per supost que son catalanistes,lo que pasa es que a vegades convé mes disimular per questio de vots..

    ResponderEliminar
  3. Segur que van junts. El BLOC i Esquerra Republicana son partits catalanistes.

    ResponderEliminar
  4. No tingueu por,poseu el nom sencer, Esquerra Republicana del PAÍS VALENCIÀ,tant de bo el Bloc a més a més de defensar l'autogovern s'apropara un poc més a L'Esquerra com els republicans.
    Sr administrador del ventilador, la estratègia de la por al catalanisme ja no funciona. Pobre Fabra i pobre PP traure a estes hores els signes d'identitat i el terrorisme,temes vells,per amagar l'atenció de la crisi.
    Per altra part,si la coalició és vertadera,si que està apurat el Bloc local buscant la majoria absoluta,doncs ERPV arrosega molts pocs vots al poble i representen com si es presentaren junts el PP i el PSOE.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No se a quina por es refereix vosté... A quin catalanisme es refereix... Al lladrerisme de Pujol i los 40 ladrones o a la pallasada catalanista de Artur Mas i sus secuaces? ....
      Lo que realment no funciona son els radicalismes separatistes ni histories catalanes per a no dormir. Hi han temes mes importants que atendre...

      Eliminar
    2. Ni Pujol representa el sentiment nacionalista dels catalans (per molt que diguera que ell era Catalunya,com Franco quan es creía que ell era Espanya) ni Artur Mas tampoc. En definitiva,és el mateix cas dels caps de CIU a Catalunya que els del PP a València i Espanya. Altres tenen Barcenes i Correas. Es pot ser conservador,capitaliste,però no hi ha cosa menys nacionalista que furtar a ta pròpia casa,i això els ha passat als partits de dretes en la època d'abundància,la corrupció descontrolada i permesa.Si,ja sé que el PSOE també ha privatitzat i a EU també n'hi han venuts,per això alguns d'ells formen part de la casta.
      I en una cosa teniu raó,el Bloc i CIU caminen cada vegada més junts cap el poder i els diners (el nacionalisme,en definitiva no és el principal objectiu,sols és un mitjà d'accedir al poder),amb la femenina diferència de la cap de Compromís. Ahi no podeu tirar ni pel capitalisme ni pel Pujolisme. Amb JJ ja és altra història,com deixa vore les seues conegudes (i temeraries) declaracions d'admiració al Pujol corrupte.
      Però com dius,hi han temes més importants que atendre que si són extremistes o nacionalistes.

      Eliminar
  5. Clar que son estos del Bloc catalanistes. Crec que mai ningú s'ha cregut que no ho foren. I per un plat de dentilles pacten en qui fassa falta, inclus si fa falta amb la nova formació de la Sra Vercher, qi sap?

    ResponderEliminar
  6. Que equivocats esteu. No hi ha rens nou que pactar. Està tot pactat. Igual que en les passades eleccions municipals.
    He de recordar-vos qui va pactar per Esquerra Unida i pel Bloc? però si volien ser assessors en l'ajuntament. Efectivament, són els mateixos de sempre.
    El socialista que completava la trilogia del pacte encara que no era tan antidiluvià ja portava el seu temps en la banqueta socialista de l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  7. El BLOC, en tal de guanyar les eleccions és capas de pactar amb ERPV, ja que els dos per separats no trauen res. No té massa sentit, ja que el president d'ERPV no parava de criticar a Jordi Juan perquè anara a les processons...
    http://www.laveu.es/politica/3881-erpv-manifesta-el-seu-malestar-per-l-actitud-de-l-alcalde-jordi-juan-a-setmana-santa
    I el president d'ERPV tant de criticar a l'Esglèsia...doncs ell ha estudiat en la Universitat Catòlica de València, així que, més val que calle la boqueta.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Això de que per separats no trauen res...Saps quin va ser el partit més votes a les últimes elecciones fetes al poble? Si és que parleu per parlar.

      Eliminar
  8. ja m'agradaria vore a mi això ... a vore que fan en els "bous al carrer"

    ResponderEliminar