jueves, 15 de enero de 2015

ALTRA PILLADA, EL REGIDOR DEL BLOC NO CONTA LA VERITAT I NO RECONEIX QUE OBLIDAREN CONVOCAR A PROTECCIÓ CIVIL PER LA CAVALCADA

El nostre suport a Protecció Civil, un grup de voluntaris que sempre està quan fa falta, que els hem vist lluitant contra el foc, les riuades o ajudant a coordinar dispositius.

Sense cobrar, sense ser valorats com cal, però sempre aportant a la societat.

En premsa i blogs hem vist estos dies com s’ha parlat de seguretat i de com el govern de Juan no ha sabut donar resposta dels seus errors greus.

I ara, a les primeres de canvi, el govern del Bloc els tira per terra. A la cavalcada de reis va fallar la seguretat per tots els costats. No hi havia prou policia, no s’havien pres les mesures que tocava per tirar un castell, una dona va resultar ferida i no van poder ni fer arribar l’ambulància. Va fallar inclòs convocar a Protecció Civil. NO ELS VAN CONVOCAR PER LA CAVALCADA.

Al regidor del Bloc l’han criticat i de valent pel pèssim dispositiu de seguretat de la cavalcada de reis. Ell, no assumeix les culpes i com ens té acostumat el Bloc tira balons fora i no se li ocurrreix altra coses que dir que si que hi havia policia i que Protecció Civil, com són voluntaris van si volen.

Això és fals. Protecció Civil, sempre que l’han cridat ha anat i ha complit.

Este govern ninguneja a Protecció Civil. El té relegats, els dóna un quad tan fet pols que es xupla tot el pressupost de Protecció Civil, els té en una seu que cau a trossos i ara el regidor de seguretat els acusa per salvar-se ell el cul.

El nostre suport a Protecció Civil, i que quede clar. NINGUN MEMBRE DE PROTECCIÓ CIVIL ENS HA DIT RES, HO HEM AVERIGUAT TOT NOSALTRES que ja sabem com se les gasta el Bloc amb qui diu alguna cosa que a ells no els convé. Que no represalien a ningú que açò ix de les nostres averiguacions

5 comentarios:

  1. Estos del bloc no hacen nada bien. Que se vayan a su casa!! Ya esta bien de faltar el respeto a los demás. Todo el apoyo a protección civil y demás instituciones

    ResponderEliminar
  2. I els cotorros ben calladets!! Nomes trauen les ungles per defensar al dictador. Que patetics!!! Sols publiquen el que els conve.

    ResponderEliminar
  3. Creu roja tampoc estava convocada.

    ResponderEliminar
  4. Que quadrilla de mentiders. La seguretat de les persones no els importa gens. A Jordi solament li importa que se li tinga en compte dins del Bloc. Tot el demes li importa un pebre. Que vergonya em dona.

    ResponderEliminar
  5. Poc treballadors i mentiders. En quines mans estem!!!!

    ResponderEliminar