viernes, 30 de enero de 2015

A QUE HA ANAT L'ALCALDE A FITUR?

El senyor alcalde torna a donar que parlar en el nostre poble i no per a bé. Hem pogut vore com l'alcalde, no estava en el seu lloc en la fira de turisme de Fitur de Madrid. Era el moment de rebre al president de la Generalitat i l'alcalde no estava.
S'ha deixat fotografiar en el seu amic Baldoví del Bloc, però no estava quan tocava, i això que Tavernes va a Fitur en el pabelló de la provincia. Junt al president de la Generalitat també estava el president de la Diputació.
Estaven tots Aceplat, els fallers, la tècnic, el regidor LLàcer i els regidors del PP que també han volgut estar a Madrid, però Jordi Juan no estava.
Mireu on podria estar...
Com és possible que tot un alcalde "se dé el piro" del lloc de Tavernes i se'n vaja, ben acompanyat, a fer-se fotos amb plomes, barrets i poc trellat?
A que ha anat a Fitur? A passejar? A fer el ridícul?
Increïble el poc sentit de la responsabilitat que mostren alguns...
Aceplat, els técnics, fins i tot el PP pelant-se el cul en Fitur i l'alcalde de "carnestoltes".
Sembla que haja anat a Madrid a quedar bé amb els del seu partit a Madrid i a anar de "festival".

11 comentarios:

  1. Siento vergüenza ajena, que falta de sentido del ridículo y de la responsabilidad

    ResponderEliminar
  2. estra preparant el viatge de novios.... No enteneu les indirecte xe!!!!!

    ResponderEliminar
  3. Jordi ves a viure a Águilas i deixa de fer quedar a Tavernes en ridícul.

    ResponderEliminar
  4. Per lamor del nostre senyor... Ara perque hi haja una foto on estiga disfressat significa que haja estat tot el rato ahi? Sense fer res? Ho dubte. No manipuleu tant i doneu una informació més detallada i contrastada, este tipus d'articles no es poden ni considerar periodistics. Per cert jo tampochavera estat al costat del canalla eixe, o com tu li dius, president de la generalitat.
    Que passeu bona vesprá amics!

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Anem a pensar que Fabra no volguera fer-se una foto amb Jordi i es bota passar pel puesto de Tavernes. Que haguerem pensat? Qué es un impresentable. Doncs ara el que hi ha fet mal es jordi i per tant ell es l'impresentable. L'alcalde ha de fer el seu paper i eixe paper no es anar amb la novieta a fer-se fotos de farandulero. Jordi ha estat molt desencertat i vosté molt fanatic defensant-lo

      Eliminar
  5. Increible, lamentable, vergonyos... En el seu temps lliure que es retrate amb qui vullga, pero que no estiga aon institucionalmen i com li exigeix el carrec es de jutjat de guardia. El poble no es mereix que eixe sr. es burle amb el cinisme que ho fa el nostre alcale. #Jordidimisio
    Tintin

    ResponderEliminar
  6. Alcalde o cupletista?

    ResponderEliminar
  7. Este Jordi és un crack, cualquier cosa antes que Fabra se haga una foto con el. Evidentemente no són iguales. Ni parecidos!!!

    ResponderEliminar
  8. A Jordi no el va triar el poble, Ho van fer entre quatre en un despatx tancat i repartint-se la tortà. Qui eren eixos quatre? vosaltres mateixa, Resultat final es que un cupletista que no obri el despatx es el que ocupa una cadira d'alcalde de Tavernes,

    ResponderEliminar
  9. A que a anat Jordi a Fitur? A perdre el temps com ens ha fet perdre estos quatre anys a tots pero amb una diferencia, Jordi de vacances pagades i utilitzant la cadira d'acalde de trampoli a Valencia. Si almenys s'haguera preocupat i traballat un poc per Tavernes.

    ResponderEliminar
  10. però el trampolí se li ha trencat, i del 2n passa al 8é

    ResponderEliminar