domingo, 17 de agosto de 2014

EL PITJOR GOVERN ECOLOGISTA QUE ES POT TINDRE

El govern de Juan ha anat sempre de "rollo ecologista", però tot una carassa, en veritat res.
Molta ecología per llevar els animals del parc dels Vents i molta ecología perque no es facen circs amb animals a Tavernes, però a l'hora de la veritat no es mira res per l'ecologia.
En primer lloc el govern de Juan no ha fet res per previndre els incendis en l'estiu més sec que hem conegut mai. Les muntanyes més desprotegides que mai i alguns components de Protecció Civil fins el pirri del govern per ningunejar-los.
Molt de cuidar la natura, però s'han mort més peixos que mai i el govern de Juan o no ha fet res o ha arribat tard. En la Goleta moriren quasi tots els peixos i es va demostrar que el bufadors que va posar el govern no eren suficients i es va fer una inversión sense fer cap estudi. A més a més l'aiguia del llac estaba més bruta que mai. S'haguera pogut tirar aigua al llac com a mesura preventiva.
Ara els ullals també tenen la mort dels peixos i el govern de Juan torna a estar impasiu, no ha llevat ni els peixos morts.
Menys propaganda per la galería i més actuar.
Per cert, dos apunts, on van anar a parar els animals del parc? Al govern no li va importar, no sap ni on ni com estaven.

2 comentarios:

  1. Tots sou iguals, no conec cap politic que es puga valorar amb un 3 pertanye al estatal, autonòmic o local.
    Dins de l'ambit local, Canet es la millor.

    ResponderEliminar
  2. Els bufadors han sigut insuficients, almenys les hores en marxa, ja que es van morir peixos.
    Pero després d'aquest fet els van posar més hores en marxa al dia, i enguany a finals d'agost l'aigua estava prou neta.
    Es veien les pedres de baix en molts llocs, de lo clara que estava l'aigua.
    Tot i això després de que aquest estiu haja sigut decllarat el més calurós des que es prenen mesures (finals del segle XIX)

    ResponderEliminar