sábado, 2 de agosto de 2014

L'ALTRA CARRERA

Divendres tinguerem la carrera de la platja. La gent va correr i tots ho disfrutaren. Però ara anem a parlar d'altra carrera que es va fer divendres però que tots no veieren i això que la teniem davant els nassos. Parlem de la carrera per fer vots.
Encapçalant la carrera teniem el cotxe de la policía i dins a l'alcalde i tres regidors més del Bloc en un gest ridícul de fer-se vore.
Però i els seus socis de govern, el PSOE? No tenien seient en el cotxe de la policía, ahí sols cabien nacionalistes.
I això que Canet es la regidora de turisme, Víctor te dedicació a l'ajuntament i Pilar es de festes. Pero no, en eixa foto del cotxe no hi havia lloc pel PSOE. El Bloc ens te acostumats a arrimar i carregar contra tot allo que no li convé. Tots ho saben menys el PSOE.
Recordeu que el primer diumenge de l'estiu es va fer a iniciativa del PSOE un triatló a la platja i que el Bloc no va anar per a res.
Com es veu teniem un govern on la carrera ara es per vore qui arrapa mes, encara que això siga a costa de fer el buit al PSOE, el seu socis de govern.
Del triatló isqueren critiques per tallar la platja i el Bloc va callar. No va defensar el PSOE. Ahir es va fer la carrera en día d'entrada de turistes i ningu ha dit res. El Bloc utilitza el PSOE quan convé i els socialistes encara no ho saben.

No hay comentarios:

Publicar un comentario