sábado, 16 de agosto de 2014

A UN MES DE FESTES I NINGÚ SAP RES DE LA PROGRAMACIÓ

Estarà el bipartit pensant en canviar el nom de festes major per "festes sorpresa"?
Perque estem a menys d'un mes per a festes i ningú sap res de la programació. Sols s'ha dit que hi haurà un concurs caní i un altre de grafitis. Com es veu nada nuevo bajo el sol y más de lo mismo.
Altres poblacions anuncien amb molt de temps les seues actuacions, fan coses noves, van comentant que es farà perque els bars i la gent puga anar fent-se plans o idees.
Ací a Tavernes cada any anem a pitjor. Per no saber no se sap res.
Suposem que disfreses, processons o carrers engalanats es faran, però d'això tampoc s'ha dit res.
I sabem que l'oposició ja porta dos mesos preguntant per la programació de festes, però el bipartit no n'amolla ni una.
Juan vol ser un alcalde transparent i és més térbol que l'aigua del llac de la Goleta. No han dit res de festes.
Serà perque no ho tenen clar? perque no s'aclarixen? Així és molt difícil que entre tots es puga ajudar a fer les festes més grans.
No entenem tant de silenci, quan en altres pobles mesos abans s'anuncia el cartell de festes.

2 comentarios:

  1. Tal com estem, val més que es deixem de festes i pensem més en treballs.

    ResponderEliminar
  2. Tant de silenci no, que el senyor Estellés mira que el tenim festa si i festa també! no es cansen ja d'eixos recitals reduits tan sols per a uns quants (els quals sabem tots qui son)? Per favor, deixeu ja el senyor Estellés, que jo crec que ja ho tenim be d'homenatges en totes les ocasions d'alguna festa o diada del poble, tant de dir oportunitats per als joves, l'unic que fan es repetirse en un ambit on quedem excluits la majoria de joves, per no dir tots menys els fills de tal o de qual, porteumos ja concerts o algú que mereixca la pena, i deixeuse d'estelles, que de lo de cantautors valencians está be, pero lo poco gusta y lo mucho cansa i molt.

    Feu unes festes per al poble. no per a que cobren els mateixos de sempre per tocar 2 cançonetes alla on algu va perdre l'espardenya!

    ResponderEliminar