miércoles, 6 de agosto de 2014

"BIPARTITO SHORE": LES MOLLETES PEL BLOC I ELS OSSOS PEL PSOE

Estem alusinant com els mitjans afins al Bloc li falten al respecte al seu soci de govern, el PSOE. Estem cansants de vore com el Bloc es fa autobombo amb fotos i notes on tot es resenya "el regidor de Compromis" i es busca glorificar als nacionalistes.
Es pinta un cartell, es pinta una impracticable pista de correr amb quatre ratlles, es pinta una paret i els mitjans del Bloc destaquen que ho ha fet Compromis.
Però ara llegim que la Generalitat li ha donat amb un conveni 4 vivendes de promoció a l'ajuntament i en els mitjans del Bloc es posa "l'ajuntament" i no la regidoria de serveis socials que la porta el PSOE.
Efectivament, s'ha fet un conveni entre Generalitat i Ajuntament. La generalitat cedeix 4 viviendes i l'ajuntament es gastarà 10.000 euros rehabilitant-les perque puguen donar-se en promoció social a families.
Però esta noticia, com no la fa el Bloc, li la lleva al PSOE i la suma a "l'ajuntament".
Després, quan es clava la pota amb el triatló que va tallar tota la platja el primer cap de semana d'estiu es dona la culpa al PSOE.
O quan es fa el festival de coral a la mar, amb una bona acollida del públic, es tira la culpa a turismo per no posar prou cadires.
Les molletes pel Bloc i els ossos pel PSOE.
Ara, que la gent ja es va cansant de la foto fácil dels nacionalistes i de los poc que han fet en tres any pel poble. El tenen brut, abandonat i descuidat.

1 comentario:

  1. Borras aguanta perque te una bona molla, una molla de 3.000 euros al mes. Dame pan y llámame tonto

    ResponderEliminar