jueves, 7 de agosto de 2014

NO HI HA PERILL?

Dimecres pel matí va caure una palmera en l'avinguda de la Marina de la platja i els mitjans s'han fet ressó d'un fet que haguera pogut acabar en tragedia.
Que caiga una palmera és precocupant, però més encara ha sigut la reacció del govern de Juan, que no ha sigut ninguna.
Cau una palmera i el regidor LLàcer calla i no diu res. Sols declara en un blog amiguet seu que la palmera tenia estrés hídirc.
Vaja xorrada!
Va i diu que la palmera cau per falta d'aigua.
Recordeu l'estiu de 2011 quan ja vam dir que el govern de Juan es va adormir fent el tractament del morrut roig i que això passaria factura a les palmeres
http://elventiladorpertavernes.blogspot.com.es/2011/09/la-cotorra-roja-o-picudus-rogis.HTML
El temps ens ha donat la raó i ja hi ha un fum de palmeres talladles, però el pitjor de tot es no saber quines palmeres están be i quines no.
Ha caigut una palmera i no ha pillat a ningú de miracle. Ha caigut la palmera en agost i la imatge que donem a la platja és patètica, però cau una palmera i no fem res.
Com están les altres?
Perque si la palmera estaba seca, les altres també ho están. No cauran?
L'ajuntament no ha fet res per saber si hi ha més perill o no.
Esperem que ara que el Ventilador avisa es molesten en revisar les palmeres i advertisquen del perill, no siga que altra palmera caiga.
Nosaltres per si de cas no passejarem massa prop de les palmeres.
Per cert, l'excusa del regidor és barata i mala. Tots sabem que el morrut roig ha afectat a les palmeres i tots sabem que el govern de Juan no ha fet res per garantir si hi ha perill o no en l'avinguda.

1 comentario:

  1. Clar que hi ha perill. Qui totes están igual de fotudes. Si cau una pot caure qualsevol altra. Haurien de revisarles totes

    ResponderEliminar