miércoles, 21 de mayo de 2014

AMICS DEL BLOC: COMPROMIS AMB LA MANIPULACIÓ

Hem vist com una pàgina molt amiga del Bloc es clavava amb el miting que va fer el PP de Tavernes en la casa de la cultura.
Es clava amb el que va dir el portaveu del PP a Tavernes i afirmava que la sala estava "mig buida".
Ací vos passem una foto que hen vist al facebook i la veritat és que l'auditori estava quasi ple.
Ja que l'esquerra radical trau el tema, anem a vore.
Qui és l'únic partit que s'ha atrevit a fer un acte per les eleccions europees a la casa de la cultura?
El PP
Perque els altres partits no s'atreveixen?
Per por a punxar i no omplir.
Que han fet fins ara els altres partit?
El Bloc repartir paperets pel mercat
Esquerra Unida fer una reunió on no anaren ni 20
El PSOE fer un acte que no eren ni 50.
Els agrade o no, l'únic que ha tingut el valor de fer un acte electoral tan arriscat ha sigut el PP i va tindre un bon seguiment.
La pagineta de amics del Bloc es clavava amb el parlament del portaveu del PP, però no va dir res de que el PP va recordar que en la passada legislatura s'havia fet el cuartel, l'ampliació de l'ambulatori, el nou institut, es va recuperar el molí vell, es va fer la carretera a la platja i reasfaltar per reduir el soroll de la carretera de Tavernes.
Per contra ara el govern de Juan no ha fet res. I té un superávit després d'haver permés que la contribució pujara un 30%.
Per ara les inversions fetes pel Bipartito són molt poques. No fent res, abandonant el poble i la platja, i a la vegada pujant els impostos qualsevol és capaç de tindre superavit.
Per cert, que hem vist fotos de la gent del Bloc en campanya i esperem que ens expliquen com és possible que els nous agranadors vagen a eixos actes. És casualitat? o per entrar a agranar es valora acudir a actes del Bloc?

4 comentarios:

  1. I dels "me gusta" de l'alcalde alegranse dels sustos que donen a altres no aneu a parlar?

    ResponderEliminar
  2. Juanjo Sala Escrihuela, DNI 20.007.598-J27 de mayo de 2014, 6:11

    Pel que diuen de la manipulació del Bloc:

    Notícia a La Cotorra: "El dilluns, dia 26,s'obri la matriculació de l'Escola d'Estiu del 2014"

    Anònim ha dit...
    Com no li donen la concessió al de sempre s'arma la de San Quintín. Jo propose una adjudicació directa.
    24/05/2014 1:06:00

    Juanjo Sala Escrihuela DNI 20.007.598-J (gerent Juanjo Tradicions) ha dit...
    L'ultim comentari dona a entreveure el nivell periodístic d'aquest llogaret, donant a entendre que els concursos es donen a dit des de la nostra administració local. Es una acusació molt greu cap una empresa local i sobretot als nostres politics governants i funcionaris, cosa que sembla mentida publique sense demanar signatura amb noms i DNI com sol demanar aquest blog en les acusacions personals.Poca personalitat en mantenir les pròpies normes de publicació, fent-se o no segons per on bufa el vent.
    25/05/2014 1:25:00

    Admin. Cotorra:
    Ens estem recordant allò de "Justificatio non petita, acusatio manifesta". Serà aquest el cas? preguntem.Ací ningú ha dit cap nom.El nivell és el mateix quan es publica un comentari que algú, pel motiu que siga no li pot agradar, com quan se'ns diu en forma despectiva "aquest llogaret".Efectivament sempre hi ha que va segons bufa el vent: altres vegades hem llegit agraïments de vosté quan la noticia li ha interessat o li ha convingut.
    25/05/2014 7:04:00

    ResponderEliminar
  3. Juanjo Sala Escrihuela, DNI 20.007.598-J27 de mayo de 2014, 6:12

    Pel que diuen de la manipulació del Bloc (II):

    Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
    Em sembla molt greu que un blog publique un comentari que pot fregar el delicte per suposada difamació d’una empresa local, i sobretot dels funcionaris i polítics locals de qui depenen els concursos dels contractes, fent creure a la gent que les CONCESSIONS ES DONEN, i deixar entreveure de que sempre siga PER A UN MATEIX.

    Admin. Cotorra:
    La Cotorra no té cap obligació de publicar res i ho deixem clar:ens reservem el dret i ho diguem clar en l'encapçalament del blog.A casa nostra, les normes les marca l'equip de casa, i qui vol juga i qui no vol no juga.I les discussions estèrils i que no porten a cap lloc, intenten de seguida tallar-les. Vosté ha dit la seua i nosaltres la nostra. Estem en les paus. I problema acabat.
    26/05/2014 16:31:00

    Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
    És lamentable que l’administrador amague una difamació darrere de que no s’anomena a ningú, quan diu DONAR-LI-HO AL DE SEMPRE, i els darrers quatre anys ha guanyat el contracte la única empresa local que es dedica al món de l’animació, coneguda per tot el poble. És precís dir nom i DNI? Per altra banda, quan hi ha acusacions greus, tant en eixe blog com en Quadern es demana identitat (ben fet) per poder comentar, sino la responsabilitat de la publicació depén de l’administrador que ho permet.A més a més,correcte que a casa seua marque les seues normes,però siga conseqüent i faça-ce-les complir a vosté mateix, reservar-se el dret es veu que és el mateix que censurar, així que si ha de decidir quins comentaris meus li interesen i quins no, lleve’ls tots. No m’agrada eixe joc de trasparència i democràcia.

    Admin. Cotorra:
    Li ho hem dit. Problema acabat.
    26/05/2014 17:15:00

    Juanjo Sala ha dit...
    Tot el contrari.El problema us acaba de començar.
    26/05/2014 17:49:00

    Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
    De pau ni problema acabat,res.D'acord que les normes les facen vostés, però si no són capaços de fer-les complir ni vostés mateixos (ens reservem el dret=censurem) no compten més amb mí per ací.Ni per defendre'm.Ja que per la senda del diàleg hi ha vegades que no els interesa fer-ne cas, quan ho considerem oportú anirem per altres vies on faça falta.Vostés ho han dit més d'una vegada, cada blog es fa directament responsable del que publica i encara que no diga noms, quan és clar a qui al•ludeixen això no li lleva un cèntim de gravetat al DELICTE. Així que amb compte del que s'escriu o es deixa d'escriure.

    Juanjo Sala (NO PUBLICAT).
    I lo del problema que us vé no serà cosa meua, sino per la manera vostra de fer i perque sempre quedaran altres mitjans pels que s’acaba enterant tota la gent.

    Admin. Cotorra:
    ...Les valoracions que fa no li les les tenim en compter. Ni erem tan bons quant ens agraïa la informació que hem donat sobre la seua empresa en activitats de pilota ni som ara el dimoni.

    Sobre este seu darrer comentari, prova la seua filosofia de l'amiguisme quant en els demés confonen interesos empresarials i ciutadans. Servidor no fa CAP activitat de pilota al poble per la seua empresa, els ha enviat noticies del Club de Pilota local del qual és president i signa com a tal. Es veu que pretenen que els hagen d'agrair que publiquen les noticies esportives locals. Però si això els molesta, anirem a difondre-les en altres mitjans.

    ResponderEliminar
  4. Però Juanjo, què esperaves de PAPAITO?

    ResponderEliminar