miércoles, 5 de febrero de 2014

LLACER VA DIR QUE EL PLA D'EMPRENEDORS ERA DE TAVERNES I VA AMAGAR QUE S'HAVIA COPIAT D'UN ALTRE FET A ASTURIES AMB ANTERIORITAT

Passen els dies i el Bipartit no es disculpa, ni es pren cap mesura per la còpia que va fer el regidor de foment, Josep Llacer en el projecte d'emprenedors que es va fer a Tavernes.
El projecte que es va atribuir a Tavernes era una còpia d'un projecte anterior fet a Asturies. El regidor ha reconegut que coneixia l'existència del projecte asturià i es veu com ha sigut copiat i pegat sense més mirament.
Damunt, eixe projecte va rebre una subvenció este estiu de 8.000 euros de la federació de municipis i provincies. I ara que?
En agost, el gabinet de premsa va posar en paraules del regidor acusat del plagi el següent:
Llácer ha expresado “la satisfacción por el premio conseguido. La subvención de 8.000€ otorgada por la FEMP es un reconocimiento al trabajo que se está haciendo desde hace un año en el Proyecto de Fomento del Emprendimiento Juvenil. Es un impulso muy importante para traer adelante nuevas acciones y actividades que sin duda serán muy beneficiosas para los jóvenes emprendedores de Tavernes y para el fomento del empleo. El proyecto en el cual algunos no creían e incluso criticaban, está dando sus frutos. Espero y deseo que ahora más que nunca trabajemos todos en una misma dirección y en beneficio de los jóvenes y de los emprendedores de nuestra ciudad, Tavernes lo agradecerá”
Ara que passa? Alguna cosa haurà de fer el govern?
Com és possible que un regidor, que és docent, copie un projecte?
El projecte té tanta còpia i tants erros gramaticals que es nota que ningú el va llegir en conjunt i sols es va fer un copiat i pegat canviant poques coses i escrivint Tavernes enlloc d'Asturies.
Quina fiabilitat ens dóna el govern de Jordi Juan?
Qui la fa la pagarà?
Es tornaran els diners? Dimitirà el regidor?
Ací vos posem els objectius del projecte d'Asturies ( que és l'original) i baix el de Tavernes (el plagiat). Voreu que s'ha copiat tot literalment, i així quasi tot el projecte.


3 comentarios:

  1. Que cara més dura, i estos es diuen transparents? Igual és qui ho fa com qui ho consenteix.
    Per a mi ha de ser el final polític de Llacer, sino Jordi pecarà d'encobrir-lo

    ResponderEliminar
  2. Llàcer no s'ha enganyat, sabia perfectament que estava copiant-se el programa

    ResponderEliminar
  3. LA COTORRA no diu res, que no s'enterat.

    JAJAJAJAJA

    VIXCA LA TRANSPARENCIA!!

    ResponderEliminar