lunes, 3 de febrero de 2014

ACLARINT NÚMEROS. QUE COBRAVA JORDI JUAN QUAN ESTAVA A L'OPOSICIÓ I QUE COBRA ARA UN REGIDOR QUE ESTÀ EN L'OPOSICIÓ?

L’alcalde s’ha fet una foto mostrant uns números on diu que ha rebaixat hores extres, salaris de polítics, gastos en serveis… La veritat és que s’ha montat bé la paraeta, però resulta difícil creure eixos números i es veu que els mostra com li interessen però no com són en realitat.
Mireu, es diu que en gastos de personal en 2010 es pagaven 7.500.000 euros i que en 2013 es pagaren uns 6.700.000 euros.
Ara cal afegir que quan hi ha jubilacions no es reposa el lloc, que s’han fet advertències de que els reforços de policia eren insuficients en estiu, que s’ha reuduït les hores extres i els serveis són pitjors.
Es diu que en sous a polítics i personal eventual s’ha passat de 252.000 euros en 2010 a 141.600. I ara preguntem: Com?
Mireu la dedicació dels regidors és igual. L’alcalde i Borràs ens costen 100.000 euros a l’any als veïns. D’on s’ha rebaixat és de les retribucions per comissions que ara se’n fan quatre i així el tractament dels punts que van a ple és pitjor.
Això vol dir que qui realment ha assumit la reducció del gasto dels polítics ha sigut l’oposició. Perque l’alcalde seguix tenint un jornal de PM.
I vos recordé que l’alcalde ara s’ha montat un  gabinet de prensa que paguem tots. Eixe gasto es podria baixar però no es vol. Per tant, si hi ha més personal eventual com es paga menys? Molt fácil, perque els polítics en l’oposició cobren molt menys.
A vore si el senyor alcalde ens diu que cobrava quan estava en l’oposiciñó i que cobra ara un membre de l’oposició. A vore si eixa data la diuen!
Es diu que s’ha rebaixat en hores extres de la policía. Però cal recordar que en els dos primers anys de govern del Bipartit els costos d’hores extres a la policía eren molt superiors a les de quan estaba el PP. Sols s’ha rebaixat en 2013. I vos recordem que en estiu hem tingut turnos amb sols un policia. Així també rebaixem nosaltres. Si ho llevem tot encara és més barat.

També s’ha rebaixat en telèfons i això és normal, tot paguem menys ara que fa 4 anys. 

No hay comentarios:

Publicar un comentario