lunes, 24 de febrero de 2014

FER NO FEM, PERÒ PER PARLAR QUE NO QUEDE

Ens ha sorprés vore com alguns regidors del govern volen fer-nos creure que fan coses, però sense fer-les. Com es diu en valencià "de forment ni un gra".
L'alcalde encapçalava una xarrada sobre accessibilitat i com concienciar a la gent perque tinguera actituds més cíviques per afavorir a les persones que tenen problemes per moures.
Per supost que donarem suport a este tipus d'activitats, però no hem de deixar de denunciar una demagogia política brutal.
Com el bipartit s'atreveix a encapçalar una xarrada d'accessibilitat?
És el govern dels últims anys que menys obres d'accessibilitat ha fet. No s'han eliminat barreres a penes arquitectòniques.
Per ara porten una foto d'accessibilitat però zero obres fetes.
Ara ens venen que es pintaran els passos de vianants per millorar l'accessibilitat!.
Fa tres anys que estem patint una total deixadesa del manteniment dels passos de vianants. Durant tres anys hem pagat més impostos i vist com s'esborraven els passos davant la impassibilitat del govern.
No serà que amb tant d'increment de la contribució ara hi ha més diners? No serà que queda poc més d'un any per eleccions i ara interessa fer tot allò que s'ha deixat per tindre una bona foto en el prospecte electoral?
Menys paraules i més fets. Una pintada per la foto electoral no ens farà oblidar el que han sigut tres anys d'abandonament del manteniment.
En eixos tres anys les persones amb poca movilitat han sigut les grans perjudicades per este govern.

1 comentario:

  1. No han fet res, de res, sols els importa dir que han baixat el deute, així quasevol pot fer baixar el deute, i "la casa caiguent a trossos".

    ResponderEliminar