miércoles, 26 de febrero de 2014

QUI PODRÀ MÉS EL BLOC O EL PSOE? NO ES POT ANAR A MISSA I REPICAR LES CAMPANES

Per davant queda poc més d'un any per vore com queden les eleccions. I ara és moment de vore quin criteri s'imposa en esta recta final de legislatura.
Manarà més el PSOE o el Bloc?
Vos expliquem. Han estat estos dos any i pico de legislatura retallant serveis, pujant la contribució i dient que no hi havien diners. Encara que per festiverns, supercotxes de policia, gabinets de premsa, contractacions repetides de Butifarra i demés si que hi havien diners.
Ara s'anuncia superávit, normal amb el que han pujat la contribució, i per tant ja no val que no hi ha diners.
Estos mesos sabrem si es rebaixa el deute municipal, cosa que li toca a Hisenda en mans del PSOE, o si es volen fer coses a presses i carreres per tindre més fotos de govern de cara a les eleccions, cosa que li toca al Bloc.
Han sigut dos anys d'apretar el cinturó perque es rebaixe el deute municipal i les glòries siguen pel PSOE? O han sigut dos anys de no fer res per a començar a fer ara inversions i fotos fàcil per omplir el curriculum del Bloc al govern?
Vorem qui s'imposa. Li haurà fet el llit el PSOE al Bloc? O el Bloc cedirà a rebaixar el deute i deixar que s'impose el PSOE?

2 comentarios:

  1. Faran obres per a gloria de Jordi. Ni Borràs ni ningun regidor del PSOE pinten res en l'ajuntament. Alli es fa el que diu Jordi i prou.

    ResponderEliminar
  2. Lo normal no seria que ara entrara a governara el PSOE almenys lo que queda de legislatura?

    ResponderEliminar