martes, 4 de febrero de 2014

EL REGIDOR LLÀCER FA SEU UN PROJECTE QUE JA ES VA PUBLICAR A ASTURIES

Nota del PP de Tavernes:
El Partit Popular de Tavernes descobreix un plagi en el projecte d'emprenedurisme presentat pel nacionalista Llàcer

En el ple d'ahir dilluns la regidora popular Inma Tudela va destapar el plagi que des de la Regidoria de Foment Local ha realitzat i consentit el sr. Llàcer. 

El projecte d'Emprenedurism 2013, premiat amb 8000€ per la Federació Espanyola de Municipis i Províncies, va ser presentat anteriorment en 2009 en el Principat d'Astúries i així es pot comprovar en el següent enllaç.

Tal com es va demanar en el ple "exigim al responsable una disculpa pública pel plagi”. A més es va demanar una comissió que investigara les irregularitats del mateix, formada amb participació de tots els represesntantes polítics i un tècnic per a aprofundir en el tema i depurar responsabilitats; al que es va negar el govern de Jordi Juan.

El Partit Popular vol deixar clar que “els veïns de Tavernes mereixen un projecte pensat per a ells i no una còpia de qualsevol altre projecte, per premiat que estiga”.

Pròximament el Partit Popular de Tavernes oferirà tota la informació d'interès respecte a aquest tema per a fer-la arribar a tots els veïns de Tavernes perquè "nosaltres, els polítics, estem per a treballar pels nostres veïns amb total transparència"

3 comentarios:

  1. Ara va i resulta que el projecte premiat el va copiar Llacer d'altre projecte del Principat d'Asturies.
    Este xicot no te vergonya i tindria que dimitir inmediatament.

    ResponderEliminar
  2. Ja era estrany que es calfaren tant el cap en alguna cosa beneficiosa per al poble.....

    ResponderEliminar
  3. I dic jo;

    Si el de Asturies, te drets d´autors, i es possible que açi siga, pensa la oposició denunciar aquest pressumpte delicte?. El Codi Penal es clar a este respecte,o tal volta com pasa a la politica nacional, hi haura derecho de pernada?. A vore si defensem els drets de tots com toca

    ResponderEliminar