domingo, 24 de noviembre de 2013

EL POBLE ESTÀ ABANDONAT

Si vas pels carrers et trobes moltes mostres de lo abandonat que el Bipartit té al poble.
Tant és així que el PP ha denunciat públicament que el BLOC/PSOE no atén com cal les necessitats de manteniment dels espais públics. La deixadesa de Jordi Juan per cuidar el poble ha fet que es produïsquen situacions molt perilloses pels veïns. De fet, ja hi han hagut accidents.
El Bipartit no reposa els jocs infantils trencats, no se’ls fa manteniment com cal i trobem jocs on es pot donar un greu perill. Fa poc, uns xiquets s’accidentaren i sense anar més lluny, una xiqueta es va trencar un braç en un joc infantil que el govern de Juan no s’ha preocupat de reparar.
La indiferència del Bipartit també es veu en els arbres. S0han tallat arbres perque no se’ls va fer el tractament quan tocava i s’ha hagut de tallar. Més sagnant encara és que la Diputació done ajudes per plantar arbres i l’ajuntament no la demane. S’han llevat arbres en la platja, els sequers i el passeig Colon, però no ha plantat ni un arbre en el poble en més de dos anys.
Els passos de vianants són altre exemple de deixadesa del BLOC/PSOE en el manteniment del poble. Pareix que no els pinten i s’esperen a eleccions per a tindre’ls acabats de pintar. El Bipartit busca més una foto que la qualitat i seguretat dels veïns. Ja s’han donat atropellaments en passos de vianants que estan mal indicats.
El PP li demana a Jordi que es pose les piles i governe per a tots, que no es preocupe perque entre el jornal que cobra ell i el seu gabinet de premsa no li faltaran fotos per a eleccions, però que hi ha que preocupar-se del dia a dia, per generar treball i els serveis socials, coses que fins ara el Bipartit no ha fet.
Així té Jordi d'abandonats els passos de peatons:



6 comentarios:

  1. En quin carrer està eixe pas de peatons borrat?

    ResponderEliminar
  2. Pot estar en qualsevol carrer del poble, per que en tots els carrers hi ha almenys un pas de vianats que no es veu. Al Passeig colon en se almenys de tres, al carrer major, a la plaça espanya.... però no patiu, que el pitjor que pot passar és que atropellen algú, i l'ajuntament, com no, es llavarà les mans.

    ResponderEliminar
  3. SERA EN QUIN CARRER ESTAN ELS PINTATS ?

    ResponderEliminar
  4. per que no mireu les seres del carrer AUSIAS MARCH ,RICARD CARLES , o per eixa zona es que viuen per a lli no pagen IBI

    ResponderEliminar
  5. En la cotorrina censuran todo,Las papeleras que están instalando nuevas la a pagado una empresa del pueblo (que también las esta instalando) y a saver de que partida presupostaria lo cobrara,
    Dicen que el retraso es por la documentación que tarda ja ja ja ja ja ja
    Que pasa se acerca el festivern y quieren quedar bien por la zona donde pasa esta gente

    ResponderEliminar
  6. Casi todas las calles de Cullera están llenas de mierdas de perros, y que queréis que os diga, yo no veo mucho perro abandonado por la calle. Hay mucho guarro suelto por ahí (y no e refiero a los perros claro)

    ResponderEliminar