jueves, 21 de noviembre de 2013

"BIPARTITO SHORE: MÉS XAVI CASTILLO, MÉS BOTIFARRA, MÉS IMPOSTOS... MENYS NETEJA, MENYS AJUDES, MENYS SERVEIS"

Menjar igual no mengem, però que bé ens ho passem. Quina llàstima que el Bipartit no li done la mateixa importància a ajudar a donar faena a la gent, que no s'atenga amb suficients recursos als serveis socials, que es pugen els impostos, que es retallen les ajudes a associacions, però que tingam una i altra vegada a Xavi Castillo per Tavernes, al Botifarra o a Xambó.
El Bipartit gasta diners en actes nacionalistes. Amb diners de tots i excusant-se en la cultura, busca ideolitzar a la societat.
Però l'efecte va sent el contrari. El govern juanista no fa inversions amb diners propis, no baixa ja l'IBI, no ha fet més que retallar serveis, però si que ha gastat en espectacles que tenen un clar caràcter nacionalista.
Sols falta que vinga ací a Tavernes l'Artur Mas a demanar la Valldigna Independent i agermanada de Catalunya.
Per que Juan dona prioritat a estes actuacions mentre deixa les ajudes en material escolar sense fons? Perque porta una i altra vegada als mateixos actors i es nega a donar les ajudes que feien falta pel menjador escolar per a families sense recursos?
ES nota que en casa del nostre alcalde no falta el pa. Es nota que entren els jornals sense falta, i es nota que el Bipartit no té ni idea, ni li preocupa, com estan els veïns que no tenen faena i que han sigut colpejats per la crisi.
Entenem que els parats de Tavernes estiguen desencantats en un Bipartit que monta els seus saraos nacionalistes amb diners de tots, mentre que no hi ha ni una iniciativa pròpia de l'ajuntament efectiva contra l'atur.

No hay comentarios:

Publicar un comentario