lunes, 9 de diciembre de 2013

QUIN SOCIALISME TENIM? VIATGES SI PERÒ BEQUES DE MENJADOR NO

Hem vist com els socialistes de Tavernes han fet una escapadeta al parlament europeu, i segons diuen ells ha sigut perque un diputat del PSOE els ha aconseguit una subvenció. També diuen que han aprofitat per a emportar-se a uns quants escolars a que conegueren el parlament.
La part dels alumnes ens pareix fantàstica, però anem a criticar de valent la part dels socialistes. Tots ells tenen faena, ia lguns cobren i molt de l'ajuntament. Vos recordem que entre el socialista Victor Borras i l'alcalde Jordi Juan, als vallers ens costen quasi 100.000 euros a l'anys en ells dos soles.
Ben bé els socialistes s'hagueren pogut apartar i deixar que foren més alumnes els que conegueren com és el parlament europeu.
I anem a rascar més, esperem que els socialistes donen explicacions públiques d'on han eixit els diners del viatge. Volem saber també perque tenen diners per anar-se´n per Europa uns dies i no han volgut destinar més diners per al menjador d'este estiu on el senyor Borras sols va aprovar 11 ajudes per estes famílies desfavorides.
Com es pot ser socislista i gastar diners d'ajudes en viatges quan hi ha greus necessitats? Més valdria que els socialistes de Tavernes es preocuparen més pel poble i menys per viatjar amb ajudes que podrien tindre altres destins. Més haguera valgut que demanaren que eixos diners foren per altres menesters més socials i no per anar de "volta".
Eixe és el socialisme que tenim. Que fa viatges i oblida les necessitats del poble. Després els socialistes critiquen a uns i altres i ells fan mil vegades pitjor.
Que donen explicacions i si cal que demanen disculpes.
Senyor Borras esperem que el viatge li haja aprofitat. Senyora Canet que li haja anat bé, Senyora Altur que li haja sigut profitós. La veritat que és una pena que els nostres polítics en lloc de preocupar-se pel poble es preparen per a fer viatgets innecessàris amb diners de tots, dels del poble i dels europeus.

1 comentario:

  1. Esta vegada, tota la raó, un socialista no pot gastar diners públics en oci i plaer a càrrec dels qui estan patint penúries. Han de donar exemple i haver anat de guies dels xiquets i pagant-se el viatge. Havera pogut anar mig institut i no caldria haver dut mestres de cuidadors. Això havera estat d'alabar i es confiaria de nou en els politics i els partits. Lo de regeneració de la política es un cuento xino, ja s'ha demostrat. Ací ningú caça sense gos.
    I damunt haver-ho d'escoltar de boca de qui mes han balafiat sobre lo públic. I haver de callar.

    ResponderEliminar