jueves, 14 de noviembre de 2013

SIMAT BAIXA L'IBI UN 12%. I TAVERNES PER A QUAN?

Simat, on governa el PP després de la passada legialatura amb el Tripartit (PSOE, Bloc i Esquerra Republicana), ha baixat la contribució un 12%.
A Tavernes el PP li va demanar al Bipartit que baixara ja la contribució, perque el govern pot aplicar un gravamen inferior per fer que els veïns paguem menys.
El Bipartit de Juan i Borrás no va fer cas i va dir que a l'any que ve, esperant que es revisen els valors catastrals. Per que l'any que ve si ja es podia? Simat ha mostrat que això era possible i ho ha fet.
Ni el Bloc ni el PSOE han volgut baixar ja la contribució i no han atés la petició que els feien des de l'oposició.

5 comentarios:

  1. Això aixó que ho diga i, si el baixen, que diga quant te que baixar l'BI que jo ja he sentit dir que baixarà el valor cadastral però els del bipartit no tenen ganes de baixar l'IBI. Volen pujar el coeficient per a que paguem mès IBI.

    ResponderEliminar
  2. Como economista os expongo: para que la gente tuviera la información clara, debería exponerse la situación financiera y contable de cada ayuntamiento para ver en que situación está cada ayuntamiento y ver que cabida tiene en sus presupuesto una bajada de ingresos por contribuciones. Gracias.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Jo crec que l'ajunament podria tornar al nivell d'ingressos de 2011, o 2010, per exemple; i no crec que fora un desgavell ni una aanimalà. Si en eixe moment es va poder arribar a final d'any.... per què no ara?

      Eliminar
    2. Como economista: sino se aportan más datos no se puede analizar seriamente. Cual era la deuda bancaria en el 2010 y 2011, había acceso al crédito? Cuanto dinero se gastaba en personal? Se debían amortizar préstamos bancarios por importes elevados ese año... Lo que vengo a decir es que o tomamos datos reales para tomar decisiones o sólo podremos vaguear ideas y no gestionar eficientemente.

      Eliminar
    3. Esa información imagino que está disponible en la web municipal.

      Eliminar