sábado, 9 de noviembre de 2013

SOBRE CANAL 9. ELS NACIONALISTES LA INSULTAVEN I ARA VOLEN QUE NO ES TANQUE

Ens han dit que perque no publiquem res del tancament de Canal 9. Senzillament és perque no tenim costum de parlar de coses que són de fora del poble. Altres blogs cotorrins si que fan política i es converteixen en cartell d'un partit molt concret.
De fet es nota que li passen informació que en ocasions no s'entén com arribe tan a pressa. Pareix com si es fera des del mateix ajuntament... insistim, pareix!.
Però ja que estem no tenim cap problema en comentar que no ens agrada el tancament de Canal 9 i esperem que prompte es trobe una solució perque els valencians tinguem una televisió ben portada, proporcionada amb el número de treballadors i amb un equilibri financer.
No entenem una cosa, els nacionalistes no han fet més que criticar a Canal 9. Recordareu frases com "Canal Bou", insults a la televisió...i ara van de bons demanant que no es tanque. Això si que es canviar de xaquet! I voler aprofitar el moment per a cridar més.
Per cert, TV3, eixa que tant reclamen els nacionalistes, és la televisió autonòmica amb més deute. Que fem? Que proposen?

1 comentario:

  1. Primer dir-vos que per a no voler el tancament (o millor dit, vetlladament digueu que no "us agrada") no se us ha vist massa esta vesprada pel carrer Sant Agustí de València.

    També, sobre el que digueu, uns xicotets apunts:

    "esperem que prompte es trobe una solució perque els valencians tinguem una televisió ben portada, proporcionada amb el número de treballadors i amb un equilibri financer."

    I privada, us ha faltat dir. I ja no dels valencians sino dels polítics, i només (amb informatius-propaganda) per als polítics.

    "No entenem una cosa, els nacionalistes no han fet més que criticar a Canal 9. Recordareu frases com "Canal Bou", insults a la televisió...i ara van de bons demanant que no es tanque."

    Normal que una TV que es feu per fomentar la nostra cultura i porte programes i periodistes forasters, tot en castellà, ens ho prengam a xunga. L'únic interés en arrosegar gent primer amb Tómbola,després amb el fútbol i finalment amb els indis i vaquers, el valencià i la cultureta a Puntdos.
    I no té res a vore una cosa amb l'altra. Si tens un familiar malalt vols lluitar contra la malaltia, no contra el malalt. L'enemic del poble valencià han estat els gestors a RTVV, primer el PSOE i ja fa molt i amb molts més mèrits, el PP. Contra eixos i no contra RTVV és contra qui ens queixàvem, volem curar-la, no eliminar-la.

    "Per cert, TV3, eixa que tant reclamen els nacionalistes, és la televisió autonòmica amb més deute. Que fem? Que proposen?"

    Jo, que no soc nacionaliste (o no exactament com els nacionalistes a que es referiu) el que faria és deixar llibertat d'expressió, no només TV3 sino fomentar totes les autonòmiques a tot l'estat, si de veres algú es creu lo de construir les Espanyes, fins ara preferiu colonitzar i que es rendisquen noves glòries "a Génova" o "Ferraz". Amb el deute dels catalans, ja s'apanyaran allà dalt, la TV3 quan es veia ací no ens costava res (sols quatre duros a ACPV), ja són prou majorets i la història política diu que saben aprofitar-se prou bé de les seues conviccions a l'hora de governar a Madrid, primer amb un PSC amb més força que PSOE, després fent parlar a Aznar català en la intimitat i ara amb lo de la independència. No patiu tant per ells...

    ResponderEliminar