miércoles, 5 de diciembre de 2012

UNA CAMPANYA INSERVIBLE

Des de fa setmanes que està fent-se la campanya que el govern de Juan va posar en marxa per evitar que els gossos feren les seues necessitats en el carrer sense que els seus propietaris recolliren els excrements.
Han passat les setmanes i els resultats de la campanya no s'han vist per cap lloc. Seguim tenint excrements al carrer i la campanya ha sigut molt poc eficaç.
D'entrada la campanya ja es feia de mala forma. Simplement es limitava a penjar cartells advertin de sancions per no netejar les "mines" dels gossos. Es tractava d'un simple cartell imprés i penjat en faroles o arbres, elements que no són adequats per penjar cap cartell. A més a més, als arbres s'utilitzaven grapes que no eren gens respectuoses i els causaven lleus danys.
Segons les nostres informacions, fins a desembre encara no s'havia posat ni una denúncia.
Així que tenim igual o més "M" pels carrers perque es neteja menys, una campanya desastrosa i un govern amb iniciatives que no van a cap lloc.
I ja que estem, des d'ací volem estirar ben fort les orelles d'aquells que encara deixen per netejar el que embruten els seus gossos.
Esperem que la gent es conscièncie més i el Tripartit siga un poc més eficaç en les campanyes que fa, perque de moment no encerta ni una.

11 comentarios:

  1. Normal que siga un desastre.
    Sabent que la porta la regidora Llum estava clar el que tenia que passar.

    ResponderEliminar
  2. La idea no es roina, falta que siga efectiva. De totes maneres si es graciós que el cap visible de la campanya fora Llum, quan a les reunions només posava excuses i problemes mes que solucions a les preocupacions dels ciutadans. Massa respostes polítiques quan ells mateixos prohibiren parlar de política o ens llevaven la paraula.

    ResponderEliminar
  3. Els politics, son com el cinemes de barri, una volta convençuts i entrem a vore la pel-licula, ens canvien el programa.

    ResponderEliminar
  4. La política es el arte de buscar problemas, encontrarlos, hacer un diagnóstico falso y aplicar después los remedios equivocados.

    Hasta que no cambien a todos los politicos de este país, sin excepción y pagen sus corruptelas, no habrá ninguna solución posible, mientras tanto sólo nos queda aguantar o marcharnos a otra nación, donde se valore por lo que haces, no por quien seas. Así nos va somos la fabrica de ingenios de Europa.

    ResponderEliminar
  5. Soc una ciutdadana que arreplega les merdes del seu gos, lo curiós es que tan el que les plega, com el que no, tenen el mateix reconeiximent de la Administració. Per tan de que val complir-ho?. Demà deixaré de replegar-les i si tots fem el mateix, jejejej, hem de enseyar-nos a caminar per l´aire.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la raó del món, cal solucionar el greuge. Propose que el ciutadà exemplar que recull les deixalles del seu ca siga gratificat.

      Eliminar
    2. No hi han comdemnes sustituibles per serveis socials?
      No digueu que FCC no aplega a netejar i ja està brut?
      Merda d'animalets, cigarrets i botelles d'animalots, baixar fem a deshores, comerços que no netejen les voreres.
      Multa al canto i qui no vullga pagar que neteje tot el seu carrer.
      És fàcil o no?
      No ens lliurem per aparcar dadlt una vorera i per embrutar-la sí? El problema és de qui li ha de posar el cascavell al gat. En este cas, a l'amo del gos.

      Eliminar
  6. Este tema es como el de los vados, no se puede esperar la colaboración ciudadana.
    Llum va a tener la culpa de que seamos unos guarros, y de la crisis mundial, también.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tota la raó , si el ciudatà no colabora, poc pot fer l'administració més que sancionar quant pilla a ú infingint la llei, que en este cas es molt dificil.

      Eliminar
    2. No serà tant dificil quan policia o guàrdia civil eixen de quant en quant de campanya amb afany recaptatori.
      Quan volen no és tan difícil.
      Els polítics van dir que al principi avisarien i crec que es veia molta gent amb la bosseta a la mà.
      Però ara crec que ja han avisat prou i deurien acabar d'educar a la gent i sancionar qui no cumplisca. Si no, és com el pare que es posa ferm però al final claudica davant els plors del xiquet. Ja l'ha cagat i el xiquet ix amb la seua!

      Eliminar
  7. Sols falta que els policies denuncien de veritat.

    La idea, perfecta, i la normal, molt encertada.

    Falta que els señors policies es dediquen a fer faena...

    ResponderEliminar