domingo, 9 de diciembre de 2012

ESPEREM QUE EL TRIPARTIT TORNE A RECTIFICAR


Ens han contat que la setmana passada es va eliminar el policia que a les 9 del matí es destinava al col·legi de les HHDC.
Durant uns dies el policia no ha estat present en l'entrada dels xiquets a esta escola. Recordem que el Tripartit, ara en el govern, quan estava en l'oposició va demanar presència policial a les escoles i també a la carretera en els horaris d'entrada i eixida dels alumnes.
Fa uns mesos ja denunciavem que en la carretera, per on passen molts dels alumnes de l'institut, es va llevar eixa presència policial. També durant unes setmanes no es va cobrir tots els col·legis, fins que ho diguerem al Ventilador i a redolonos tornaren a cobrir eixos llocs que donen seguretat als xiquets.
Esperem que ara que publiquem esta nova falta del Tripartit es torne a posar el policia a les 9 hores al col·legi HHDC.
No és normal que el Tripartit, en l'oposició demanara molt, i ara que està al govern faça poc. Este és un cas.

3 comentarios:

  1. Els del Tripartit no vos fan gens de cas.
    A les monges no hi ha cap policia.
    Que vos havíeu cregut? Que vos tenen por?
    Ignorants..

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Amic, més li valdria al Tripartit fer-li cas en esta ocasió al Ventilador perquè té tota la raó. Fa falta un policia al col·legi les Monges perquè l'entrada al centre és per un carrer cèntric molt transitat i fa por.
      I no m'agrada el to que vosté utilitza amb el "Qué vos havíeu cregut? Què vos tenen por?".
      Jo pense que al Ventilador no hi ha que tindre-li por, però al Tripartit sí, perquè sé de molta gent que ha vist com el Tripartit ha tallat caps i ha generat un clima de terror en alguns àmbits. Vols exemples? En el mateix funcionariat el Tripartit ha llevat productivitats i donat productivitats a qui ha volgut, curiosament en molts casos coincideix que qui més productivitat té més "arrimat" està al Tripartit.
      El Tripartit ha llevat a gent de la seua faena, ha eliminat ajudes, ha tancat servicis, ha parat projectes que venien del PP... Molts clubs han callat per les retallades per por. Mireu un exemple, als Balls Populars li lleven mitja ajuda, el seu president deixa el càrrec, ningú diu res i la nova presidenta (a qui desitgem molts sort) estava en una llista del PSOE.
      Als menjadors del poble s'han reduït jornals, però un familiar d'un expolític del PSOE ha entrat a treballar... Mire vosté, qui fa por és el Tripartit perquè va de bo i és un llop amb pell de corder.

      Eliminar
    2. Ostras, tu! Sembles com el descervellat del Robinjut. I això que no sembles del PP. Per ací estaran fregant-se les mans, escoltant tot açò. I tot degut a la inoperància dels nous salvadors.

      Eliminar