lunes, 17 de diciembre de 2012

EL TRIPARTIT LLEVA UN SEMÀFOR EN DIVINA AURORA ENLLOC DE REPARAR-LO

Sabeu que? El Tripartit no ha tingut altra idea que llevar (desmuntar) el segon semàfor que estava en el carrer Divina Aurora.
Ja fa mesos que al Ventilador denunciarem que eixe semàfor, i molts altres, no funcionaven.
En el carrer Divina Aurora hi havien dos semàfors. Un abans del pas de peatons i altre en passar-lo, just abans d'eixir a la carretera. D'este segon semàfor havia desaparegut la carcassa i sols estava el pal. Ara ha anat el Tripartit i enlloc de repar-lo ha llevat el segon semàfor i ha tapat amb porla el lloc on anava.
És increïble però cert, el Tripartit ha sacrificat la seguretat de la gent per no reparar un semàfor. Recordem que este semàfor era important perque en eixe encreuament ixen cotxes del carrer Cervantes. El segon semàfor regulava els cotxes que en passar pel primer encara podien topar amb algun vehicle que venia del carrer Cervantes. Ara ha anat el Tripartit i ha llevat el semàfor i ha augmentat el perill en este encreuament.
Ací teniu una foto de fa mesos amb el semàfor ja avariat i l'altre que ara s'ha llevat. De dos sols en queda un.

Esperem que el Tripartit no seguisca amb eixa mania de llevar coses abans d'arreglar-les que és el que toca. En la plaça major tenim una pantalla que no funciona des de fa mesos i el Tripartit no l'ha llevat. Tampoc servix per a massa la Mancomunitat de la Valldigna, presidida pel senyor Juan, la llevaran? segur que no, perque el jornalet de 600 eurets extra al mes li venen molt be al senyor Juan.

2 comentarios:

  1. El Bloc s'ha tret de ma màniga l'opció (mala) de fer rotondes en els carrers Divina Aurora i Ràfol, justament en dos zones del poble que no fan falta perquè ja tenen semàfors. Jo veig més lògic fer-les en l'encreuament on està Tallers Galera i el Dia perquè en eixa zona no hi ha semàfors i és una aventura eixir amb el cotxe a la carretera. El Bloc ha demostrat tindre poca idea i fer les coses a bots. Pense que este semàfor, per seguretat, hauria de tornar-se a posar i ràpid.

    ResponderEliminar
  2. Dins que no ocòrrega una desgràcia, no mouran un dit.

    ResponderEliminar