domingo, 23 de diciembre de 2012

CADA VEGADA HI HA MÉS DESPERFECTES I NO ES REPOSEN ELS ELEMENTS QUE HAN DE CANVIAR-SE

Si fem un passeig per Tavernes vorem la quantitat de coses que es trenquen, ja siga per vandalisme o perque si, i no es reposen. L'ajuntament està acostumant-nos a anar perdent servicis, comoditats però a pagar cada vegada més.
Vos recordem que de 2011 a 2012 cada veí de Tavernes pagarà 206 euros més d'impostos amb el govern de Juan. Però eixe increment no es veu per cap lloc.
Cada vegada hi ha menys elements del mobiliari urbà, perque no es reposen i l'acaba pagant el veí de Tavernes que veu retallades les seues comoditats.
Si passeu pels Sequers voreu que hi ha sols una porteria de rugby. La que està cap a ponent ha desparegut. Les dos porteries de rugby eren un element propi de la zona de gespa dels Sequers. No sabem perque s'ha llevat, si que sabem que fins ara no s'ha reposat. S'ha deixat una sola porteria. La gent que solia jugar ahí ara ho tindrà mal, l'estètica que oferix una sola porteria és de rissa i una vegada més trobem que no es reposen elements del mobiliari urbà.
Però hi ha més elements, hi havia en cada encreuament una paperera, ara trobem que moltes no s'han reposat. Pel temps o pel gamberrisme s'han trencat i enlloc de reposar-les s'han eliminat, total que acaba pagant-la el bon veí que no vol tirar papers a terra i que ha de caminar més del que seria normal per a tirar un paper.
Els Pipicans que hi ha al passeig Colon, Avinguda la Marina (ja no està) o Prado Comarcal presenten un estat d'abandó total. Estan inservibles i presenten un estat lamentable. Ni es reparen ni es fan bons.
Els pivots dels carrers sense voreres (Església, Roser) en falten un fum i tampoc es reposen.
Els arbres dels Sequers tampoc es reposen, hi ha més clots que arbres posats i alguns dels pocs arbres que queden només que fan que alçar les voreres.
Els passos de vianants quasi ja ni es veuen, però en esta legislatura no se n'ha pintat ni un i ja és hora. Si parlem dels semàfors podríem estar tot el dia, però sols direm que ja no fan soroll per a invidents, que s'ha llevat un dels dos semàfors del carrer Divina Aurora, el del carrer València va quan li dóna la gana i ja hi ha hagut diferents atropellaments en els últims mesos. Vos recordem que només accedir a l'alcaldia, el senyor Juan, va dir que amb urgència es repararien els semàfors i d'això ja portem quasi dos festiverns i dos cavalcades de reis que ens costaran 67.000 euros.
Anem a deixar-ho ací i més endavant seguirem que com és Nadal no volem amargar-li les festes a ningú.

No hay comentarios:

Publicar un comentario