miércoles, 12 de diciembre de 2012

TORNA EL FESTIVERN MENTRE ELS IMPOSTOS A TAVERNES ES DISPAREN


Ja està clar, el Festivern torna a fer-se a Tavernes. Serà els dies 29, 30 i 31 de desembre. Al Tripartit li ha semblat més important que es repetisca el Festivern que no ajudar a les entitats o clubs del poble que han vist retallades les seues ajudes pel govern de Juan.

L’any passat a Tavernes el Festivern ja li va costar molts diners. Mai el Tripartit havia parlat del cost real de que el Festivern es fera a Tavernes. Si que es va dir que havia repercutit molts euros en comerços i que l’ajuntament no havia posat ni un cèntim.

Esta afirmació es clarament falsa. En desembre de l’any passat l’ajutament, amb diners de tots, va multiplicar per 4 el gasto en hores extres en personal de l’ajuntament. Quasi 32.000 euros es pagaren en eixe mes en hores extres a treballadors municipals.

Encara hi ha més gastos que no s’han aclarit, com el cost adicional de la neteja, que d’una manera o altra repercutiex en l’ajuntament perque com és normal, FCC no treballa gratis.

També van haver uns gastos d’acondicionament dels llocs del Festivern. A més, no seli va cobrar res al Festivern tot i ser una empresa privada que no representava per a res a Tavernes.

El Tripartit si que ha sabut posar un impost nou a la ONCE per les casetes que té al carrer, però no va voler que el Festivern pagara ni un euro per utilizar la parcel·la situada junt el col·legi Alfandec.

Tampoc ha eixit a la llum el que va costar fer eixa “bolsa de pisos de lloguer” que no va funcionar massa, o el servici d’autobus extra que es va pregonar.

Si el Tripartit fera els mateixos esforços en tot com va fer en el Festivern a Tavernes tots tindríem faena i estaríem de meravella.

Una vegada més, el Bloc, amb l’ajuda dels socialistes i Karina, gasta diners en actes nacnionalistes mentre li resta ajudes a la gent de Tavernes i fa que cada veí haja de pagar de mitja quasi 800 euros en impostos en 2012.

9 comentarios:

  1. FESTIVERN S.L. paga 0€ al poble per utilitzar terrenys, instalacions i serveis municipals i si algú del poble vol entrar al FESTIVERN ha de pasar per taquilla i pagar 25€ o comprar-la anticipada per 20€.

    ResponderEliminar
  2. Ahí està, amb l'ajuda del Psoe fan actes nacionalistes : Eu pagaràn com eu estàn fent els seus companys de Galicia i Catalunya, que digueren a tot sí lo que els seus socis nacionalistes de govern es posaren davant, i així els va : I es que per a copies, millor l'original, no ?

    ResponderEliminar
  3. El Bloc critica la formula 1 a Valencia, però si que es gasta un pebre amb la seua formula 1 independentista que es el festivern. Per a quatribarraes el Tripartit fa el que faça falta.

    ResponderEliminar
  4. M'acabe d'enterar que el tripartit ha deixat als del Festivern el Pabelló xicotet per a que celebren el sopar de cap d'any. El sopar el servirà un catering de fora i cobrarà 15€.
    Amb esta actitud el Tripartit torna a perjudicar als dels bars i restaurants de Tavernes (que paguen impostos al poble) i permet la competencia desleal perque els del Festivern ni paguen alquiler del local, ni paguen llum, ni res i a saber si els cambrers tenen contracte o cumplixen la normativa sanitaria.

    ResponderEliminar
  5. Amb els diners dels excesius impostos que paguem els del poble estàn favorint als del Festivern que trauen un bon dineral.
    Ja està be de donar els nostres diners als de fora.

    ResponderEliminar
  6. Segur que les taules i les cadires les porta i les monta l'Ajuntament.

    ResponderEliminar
  7. Qui supervisarà la seguretat del concert.
    Qui serà el responsable del que puga pasar en la carpa la nit de cap d'any.
    Hi ha algun document firmat entre l'ajuntament i els organitzadors del Festivern, supervisat pels tecnics municipals, en el que queden clares les responsabilitats de cada una de les parts.
    Tots tenim molt present el que va pasar en el Madrid Arena.

    ResponderEliminar
  8. Si tot està tant clar i a l´Ajuntament, pareix ser, que no li costa diners......., quan acabe el festivern que es tinga en compte el posssible cost de les muntades de carafals, més Policia, més neteja, més logistica per depositar el fem de la acampada, urinaris, dutxes camp d´sports, etec, etc, i que es publique posteriorment, i sabrem el cost, o no cost del festivern

    ResponderEliminar
  9. Torna la mer.... y la cocina per atots els veins que vivim prop, no mes falta que mos porten al Castillo

    ResponderEliminar