miércoles, 19 de diciembre de 2012

TAVERNES GASTARÀ 67.000 EUROS EN DOS CAVALCADES DE REIS EN 2011 I 2012


27.000 euros es gastarà l'ajuntament en la cavalcada de reis d'enguany. Això ja ho ha anunciat el govern de Juan, i tampoc a desmentit que se'n gstaren 40.000 en la passada cavalcada.
Esta despesa es justifica en dir que es vol donar il·lusió als xiquets.
Per a nosaltres, i qualsevol persona amb dos dits de front, haver-se gastat en dos anys 67.000 euros en la cavalcada de reis és una autèntica barbaritat. La il·lusió dels xiquets no es quantifica pels diners de la cavalcada. A Benifairó o Simat la cavalcada és molt més modesta i els xiquets tenen molta il·lusió.
Eixa barbaritat de diners respon més a les ganes del PSOE de quedar bé en les seues arees de govern, i com al Bloc se li ha donat la part més gran de la tortà del poder, ara han de callar i acceptar un desgavell com és gastar-se 67.000 euros en dos cavalcades.
La cavalcada, com es feia fa uns anys amb les falles, era més modesta, però igual d'il·lusionant. Si volien millorar-le tirant més joguets o caramels (600 euros més) haguera estat bé.
No s'entén que el Tripartit diga que no hi ha diners i es gasten més de 11 milions de pesetes en dos cavalcades.
Eixos 67.000 euros ben bé podrien cubrir les retallades als clubs o associacions, al sindicat de regs, a la recuperació del patrimonio.
El més greu és que a la cavalcada participaran les falles, eixes falles a les que el Tripartit els ha llevat 4.000 euros d'ajuda. Ens pareix molt de morro llevar 4.000 euros i ara demanar ajuda per una activitat que en val 27.000 euros. Si jo fora faller no eixiria a la cavalcada i si eixiria portaria una d'eixes pegatines que estan de moda i diuen “no a les retallades”, i més si han sigut innecessaries com és el cas de moltes que s'han fet a Tavernes.
En temps de crisi, i amb quasi 2.000 aturats al poble, gastar-se 67.000 euros en dos cavalcades no té justificació. Es pot fer una cavalcada més desent, però no tan exagerada.
Recordem que en un any cada vallero paga amb el govern de Jordi Juan, segons el Levante, 206 euros més per any respecte a 2011. Amb eixa pujada d'impostos més valdria tindre una cavalcada fallera i normal per a no cremar a la gent a impostos.

5 comentarios:

  1. GRAN CAVALCADA!!!!!

    La noticia m'ha sorpres, ja no per si ho fan les falles o no, per si será il.lusionant o no ho serà, m'ha sorpres perque no entenc com un govern que fins hara està prenent les medides necessaries per a llevar el dèficit que ens va deixar el P.P., ha acceptat la contractació d'una cavalcada amb un cost de 27.000€ que imagine que ademés es tindrà que sumar les hores extres de la brigada de l'ajuntament, l'equip de so que s'instal.la a la plaça de l'ajuntament, el cost de retirada de vehicles de la via publica i altres coses mes que no estan contemplades en el pagament de l'empresa adjudicataria.

    En fi que aquest any la cavalcada ens costara 30.000€ aproximadament i fent uns cuant numerets, aixó son 42 persones treballan a l'ajuntament a mitja jornada amb un sou de 500€ mes cost de seguritat social durant un mes, es a dir a 42 families que els podem donar un plat de calent durant un mes.

    INCREIBLE PER CERT QUE EL BLOC ACCEPTE AQUESTA CONTRACTACIÓ.

    ResponderEliminar
  2. Una barbaritat en esta época de crisi : Més imaginatció i menys tirar dels diners de tots .

    ResponderEliminar
  3. 27.000 € en un parell de c... !!! Esperem que no tornen a dir que estan en el caixó buit
    De aon no hi ha no es pot traure

    ResponderEliminar
  4. Per 27.000 € poden llogar a tots els figurants que necessiten i deixar estar a les falles. De segur que després estes no tenen cap compensació de l'empresa que se'ls durà fresquets. A no ser que hajen inclòs este event a les activitats del conveni amb les falles. No quedaria bé retallar-los i després que treballen debades per a altres.
    Els reis també seran del poble i debades?
    Si el SOE volia quedar bé crec que van a aconseguir tot el contrari al poble, per molt bonica que siga la desfilada.

    ResponderEliminar
  5. 27.000€ va a gastar la regidora de festes, Pilar Altur del PSPV, en cabalgata de reis?
    27.000€ es mes que la ayuda que l'Ajuntament ha donat este any a Creu Roja (15.000€) i a Caritas (10.000€) junts.
    27.000€ es mes que totes les BEQUES DE MENJADOR (21.500€) o mes que totes les BEQUES MATERIAL ESCOLAR (25.000€) que l'ajuntament ha donat este any.
    27.000€ es mes que tot pressupost municipal d'EDUCACIÓ (20.000€) i PROMOCIÓ LINGÜÍSTICA (6.400€) junts.
    27.000€ es mateix el que l'ajuntament dona a U.D. TAVERNES o a la BANDA DE MÚSICA.
    27.000€ son molts diners per a una cabalgada de reis i mes encara en un any en el que el tripartit ha pujat els impostos una barbaritat, ha retallat ajudes a clubs i associacions i Tavernes ha arribat a tindre mes de 2.000 parats.
    Com dirien els meus pares: "27.000 barrades" li donaria jo a qui ha decidit fer esta cabalgata

    ** Totes les cifres les he tret del pressupost municipal aprobat per tripartit (BLOC-PSPV-Karina) i que es pot trobar en www.tavernes.es **

    ResponderEliminar