miércoles, 26 de diciembre de 2012

GRÀCIES SENYOR ALCALDE PER LLEVAR-NOS EL FESTIU DE HUI

Gràcies senyor alcalde en nom de tota la gent que hui ha anat a treballar a l'ajuntament, ja siga en la part administrativa o en la brigada de serveis. Gràcies de part dels que hui han hagut d'obrir les instal·lacions municipals.
Gràcies per fer que la gent que treballa en el xicotet comerç es perda hui un festiu i haja d'obrir.
Gràcies de part dels que van a les fàbriques que hui, segon dia Nadal, hauran de deixar a les famílies en casa per anar a treballar.
Gràcies de part de tots els que el dia de hui, segon dia Nadal, no podran seguir amb el costum de passar en dia en família.
El govern de Tavernes en coalició de tres partits, va votar perque hui deixara de ser festa local i tota la gent haguera d'acudir a treballar. El tripartit va voler canviar la festa de hui per el divendres de festes del poble i han trencat una tradició, un costum de sempre de fer festa el segon dia Nadal.
Molta gent acudia el dia d'avuí a dinar en família i ara, gràcies a la decisió del Tripartit hui no ho podran fer.
Quan els partits que ara formen el Tripartit estigueren a l'oposició, ja van votar en el seu dia en contra de que el 18 de març fora festa. Ara que estan en el govern, han llevat el segon dia de Nadal com a festa.
Gràcies senyor alclade per fer que la gent que sempre feia festa hui haja de treballar, i gràcies de part dels més de 1.800 aturats que tenim a Tavernes que volent hui no treballaran. El seu govern poc fa per ells i molt pel festivern o una cavalcada de reis que costarà 27.000 euros.
Gràcies, gràcies i gràcies...per fer-nos estar pitjor que abans.

4 comentarios:

  1. Es una poca vergonya ,ia que com el govern del S.Juan son mestres i no han de anar a treballar .Per aixo mos han llevat este dia de festa

    ResponderEliminar
  2. Jo voldria saber hui les hores que haurà fet el senyor alcalde.
    I dic jo, no hauran llevat el festiu del segon dia de nadal per a que la gent de la brigada haja de treballar per a preparar el festivern?
    Podria ser no?

    ResponderEliminar
  3. Crec que no teniu raó. La festa de hui és de ni fu ni fa. Després dels dinars i sopars d'empresa del cap de setmana, el sopar de nitbona i el dinar de Nadal, encara li queda a algú ganes d'ajuntar-se per tornar a dinar?
    I treballar tampoc és incompatible amb el dinar.
    De totes maneres molts xicotets comerços han decidit no obrir, donat que era un dia de "poc moviment". Això no vol dir que qui tinga feina que la vaja avançant. A espanya som els mags dels ponts i les festes (nacionals, valencianes, del poble i fins i tot de barri i de la Mancomunitat) La mitad de les festes no ens dieun res i el que cal és que els perides vacacionals realment tinguen una programació lúdica i cultural de participació de tots, xiquets i majors, vells i joves, i no com ara, pegar a fujir del poble o beure i menjar.

    ResponderEliminar
  4. Quant no ha segut festiu la gent eu ha celebrat igual, i ara passarà el mateix : I es que la tradició pot més que moltes vegades que les lleis.

    ResponderEliminar