viernes, 28 de diciembre de 2012

FALTA DE SEGURETAT. UNES FOTOS MOSTREN BENGALES AL FESTIVERN 2011

Unes fotografies aportades pel Partit Popular de Tavernes mostren que al Festivern de 2011 es van encendre bengales en els concerts que es feren en esta macrofesta.
Fa poques setmanes, a Madrid, moriren unes joves després d'una venda massiva d'entrades i que alguns dels joves tiraren bengales provocant aglomeracions de gent en un recinte amb poques eixides habilitades.
Ara el Partit Popular demana al govern de Jordi Juan que mostre el plan de seguretat i tots els requisits per a fer una macrofesta d'estes característiques. El Tripartit hauria d'aportar l'homologació d'escenaris, plans d'emergència, assegurances, personal acreditat... i tot açò de 2011.
El Tripartit mostrarà tots eixos documents? Estaven? I per enguany, estaran?
A més a més, el PP demana a l'alcalde que aclarisca el cost total de la celebració del Festivern i citen els del PP "El Partit Popular, en la seua tasca de fiscalització al govern de Tavernes, demana que l’alcalde faça públics tots els plans d’autoprotecció i mesures que requereix el Festivern.
A més, esperem que ens aclarisca el cost total del Festivern a Tavernes, fent referència a les hores de la Brigada Municipal, personal de neteja, cossos de seguretat i demés infraestructura.
Per últim demanem al senyor Juan que públicament done explicacions de per què hem vist bengales enceses en el passat Festivern. Eixa falta de seguretat no es pot consentir, i més encara quan es tracta d’una festa amb un nombrós públic. Què va fallar? I qui assumeix la responsabilitat?".




Que farà ara el Tripartit? Que mostrarà de l'any passat?
En les fotos es veuen clarament diferents bengales enceses en un moment de l'actuació central del Festivern.

5 comentarios:

  1. En referencia a la seguretat, en aquest cas i lo més preocupant, lo que puga passar al interior de la carpa, la legislació es prou clara al respecte. Ara, esperem que no pase res, però si pasa els que pedran seran els assitents que tinguen mala sort.Per als responsables........, tan sols hi ha que pegar una ullada al Madrid Arena. Ara els responsables de certificar que tot siga be, com dicten les normes de seguetat, que es lligen les espardenyes ben lligades.

    ResponderEliminar
  2. Les imatges son de la actuació del grup Obrint Pas (responsable de l'organització de Festivern) i la canço La Flama.
    Pot trobarse a YouTube.
    No feren cap gest per a que la gent apagara les bengales, mes be al contrari.
    Lamentable i temeraria la irresponsabilitata de Obrint Pas

    ResponderEliminar
  3. No tenim prou que contracten el catering de fora del poble ( com si no hi haguera empreses, bars o interessats que poden donar aquest servici) com per a que també es pose en risc la seguretat dels participats. Així es governa un poble, amb temeritat!!

    ResponderEliminar
  4. Com es que permeten l'entrada al festivern de menors de 16 anys en quan en les entrades posa que no esta permitida l'entrada dels menors de 16 anys, hi ha molts jovens de menys de 16 anys amb entrades, si passa alguna cosa qui es el responsable?, l'ajuntament s'ha llavat les mans diguent que es cosa de l'empresa organitzadora, i l'empresa en tal de traure diners, ven entrades a menors?, aixó es tot un negoci, no es tracta de politica ni de musica en valencia ni de res, negoci i que passe el que deu vullga. Que fa al respecte l'ajuntament, va a permitir eixes coses?, segur que el dia del festiver hi ha molstissimns menors a la carpa, i Deu vullga que no passe res

    ResponderEliminar
  5. bufff viure asi es agonios sempre parlant de politica i cacahueres, jo ja soc majoreta i no puc anar a eixos events per el agobio de gentojala durara molt de anys i jo fora mes jove a disfrutar que la vida es per a disfrutarla i no per a vore que fan en 30 anys no a dit res ningu i ara que goberna un alcalde jove no paren, per favor deixeu la politica per a mes endavant ara son festes de nadal

    ResponderEliminar