martes, 18 de diciembre de 2012

EL TRIPARTIT TÉ EL PUNT DE MIRA POSAT EN ELS BARS


Sabeu quin és l’últim calfament de cap del Tripartit? Obligar als bars que per la nit desmonten totalment les seues terrasses i no deixen res al carrer.

Els policies, que en definitiva són uns manats i no tenen culpa, anaren als bars i els comunicaren la normativa on a partir d’ara havien d’entrar totes les taules, cadires, sombrilles, parabans i elements que formen la terrassa dels bars. HO van comunicar de hui per a demà i efectivament, al sant demà, sense deixar temps, alguns establiments ja tenien l’informe fet i el disgust.

I nosaltres pensem que esta normativa respon més a una venjança del Tripartit que al sentit comú. Recordeu que els bars li plantaren cara al govern quan va permetre les tapes al mercat. Des d’eixe moment que el tripartit ha anat a pels bars. Ha obligat a tancar a molts establiments a la una i mitja, ha fet llevar elements de les terrasses, s’han fet informes negatius, i ara s’obliga als bars a retirar completament la terrassa per la nit.

Una autèntica animalada, i més ara que els bars poden aliviar-se un poc amb la campanya de Nadal. El Tripartit està perseguint així a empreses familiars que donen faena en Tavernes, que están pagant impostos i que ajuden a mantindre a la gent en el poble. El Tripartit està fent la vida impossible als dels bars i afavorint a altres sectors. Segur que els del Festivern no han d’arreplegar l carpa només pare la festa de cap d’any.  Per cert, fins a quina hora estarà en marxa el Festivern?

A este pas, amb el Tripartit ja no quedarà cap negoci a Tavernes…tot és posar problemas i no arreglar res.

La decisió del Tripartit no l’entén ningú. A qui li molesten les taules i cadires en el carrer si están ben amuntonades, lligades i no molesten el pas? Com diguem açò respon més a una vendeta del Tripartit, perque amb el el Tripartit qui els planta cara la porta clara. Han instaurat un règim de repressió, d’eliminació a tot aquell que simplement els mostra una opinió contraria a la seua. Han atacat als clubs i entitats amb retalladles innecessaries, als bars, als funcionaris que no són de la seua corda, als policies que no obeïen ordres incompresibles, parat projectes bons per a Tavernes sols pel fet d’haver sigut pensats pel PP…

I beneficiat a festiverns, places amb columpios i donat faena a empreses de familiars d’alguns regidors.

Així funciona el Tripartit, molta propaganda i foto, però també FOT-ENT a qui li diu "mu".

8 comentarios:

  1. Este comentario ha sido eliminado por el autor.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ací l'únic que fa mal es el tripartit, ja era hora que algú diguera el que està passant i ningú s'atrevix a dir-ho. El tripartit ens té a tots "acollon..."

      Eliminar
  2. Todas las nocches suelo pasar por la Plaza Mayor y SIEMPRE veo a la puerta del BAR NUEVO unos bloques de cemento arrimados a la pared del Bar que aunque no molestan mucho pueden tropezar las personas a este señor tambien le han advertido que tiene que recoger esos bloques de cemento o este señor que es asesor externo (Pelota) del PSOE no le van a decir nada A VORE O TOTS MOROS O CRISTIANS

    ResponderEliminar
  3. En el carrer Metge Grau hi ha un bar que nit i dia te les taules al mig de la Plaça.

    ResponderEliminar
  4. No es que hi ha de roín en estes denúncies? L'Ajuntament aplica l'ordenança de via publica aprovada fa poc per acord de tots els partits. Si no denunciaren estarien prevaricant.

    ResponderEliminar
  5. El bar de la Plaça totes les nits les taules i les cadires amb una cadena i no les lleva mai.
    Segur que te algún conegut a l'ajuntament.

    ResponderEliminar
  6. Xe, ma que sou xivatos, si no fa cap mal les taules al carrer, deixeu-les com estan. Fins ara ningú s'havia queixat. Ara si ho diu l'ordenança no sé si serà per fer mala vista o que. No sé si l'ordenança serà local o superior, ara si ningú s'ha queixat a les reunions veinals podria llevar-se sempre que no moleste el trànsit de persones ni vehicles, si resten als espais reservats que paguen els hostalers.

    ResponderEliminar
  7. Ayer dia NOCHEBUENA 00`25 minutos de la noche y en el BAR NUEVO continuaban los BLOQUES DE CEMENTO en la acera y para mas recochineo tenia las mesas encima de la Plaza QUE CACHONDEO o las normas son para los demas

    ResponderEliminar