jueves, 20 de diciembre de 2012

EL TRIPARTIT, DESPRÉS DE LA JUNTA DE SEGURETAT, ANUNCIA QUE HAN BAIXAT ELS ROBATORIS DE MARÇ FINS A DESEMBREPERÒ CALLA MOLTA INFORMACIÓ

És una bona notícia, el Tripartit ha anunciat que de març fins a desembre han baixat els robatoris en vivendes i casetes de camp. Ens alegra i molt, però també és cert que més manipulada ja no podia estar la informació oficial que ha contat l'equip del senyor Juan.
La informació que saben és sols eixe titular i després una foto amb el senyor Juan vinga la rialla.
Nosaltres, que som molt desinquiets, anem un poc més enllà i trobem una grandíssima manipulació.
En primer lloc no es dóna cap data i això fa pensar que es busca la manera d'encarar la junta de seguretat per a vore quin titular queda més bé en la premsa.
Trobem que és una informació descafeinada, no es parla de violència de gènere, d'absentisme escolar, de prevenció d'incendis (recordem que este estiu, dins del periode analitzat en la junta, hi han hagut diferents incendis que no han sigut ni mencionats), tampoc ens parlen de les denúncies fetes, de la criminalitat, de les campanyes ciutadanes, regulació del trànsit i semàfors, etcétera.
Com veieu hi ha buits per tots els costats. I ara la informació ja arriba tard.
A més és normal que els robatoris en eixe periode de 2012 respecte 2011 hagen baixat. Vos recordem que el Tripartit, quan va entrar a governar, anava tant perdut que va descuidar molt la seguretat i això es va notar perque rebentaren més casetes de l'horta que mai, entraren a diari en pisos i va ser un caos.
Recordem que es parla per ahí que en hivern de 2010 sols hi hagueren 6 robatoris denunciats al camp i en 2011 la xifra es va disparar, ara és normal que baixe perque ja no queda ni on furtar i molts motors han hagut de reforçar portes i finestres per a posar-ho més difícil als lladres.
Ens alegrem que haja baixat, però és normal perque amb el Tripartit s'havien disparat pels nuvols els robatoris.
Una vegada més ens trobem amb informació manipulada, la foto de rigor mostrant a l'alcalde i poca cosa més.
Tampoc s'ha dit quin dispositiu es farà per Nadal o el Festivern, si es multiplcaran per 4 les hores extres dels policies en desembre com va fer l'any passat el Tripartit, ni res de res.
Per cert, ens ha contat un pardalet (i no és una cotorra) que possiblement s'elimine el policia que el Tripartit havia posat tots els dies a l'oficina de la mar, el temps ens dirà si és cert o u comentari mal intencionat.

3 comentarios:

  1. Xe, Ventilador, ja haveu llegit els meus comentaris pels blogs i pres nota, no? Al final tindré que demanar-vos comissió...
    Bons nadals i no compreu més loteria per a demà, com que hui s'acabava el món, no cal.

    ResponderEliminar
  2. Segons l'allcade en la reunió que va tindre amb els Veïns de la platja fa unes setmanes, no sols no s'elimina dit policia sino que es reforça el servici : Temps al temps...

    ResponderEliminar
  3. Pot ser hagen baixat els robatoris, però no s'ha incrementat la seguretat. Els dos incidients amb arma blanca en una setmana en donen fe, i a més, el tripartit no ix els caps de setmana per la nit? dissabte feia por anar pel poble a les 3 del mati, entre gent en estat d'embiaguesa i la poca il·luminació...

    ResponderEliminar