martes, 11 de diciembre de 2012

AMB EL TRIPARTIT CADA VEÍ PAGARÀ 206 EUROS MÉS DE MITJA EN IMPOSTOS EN 2012 RESPECTE A 2011


Aviats estem els veïns de Tavernes amb el Tripartit, hem vist en la premsa que des de que governa Jordi Juan els impostos han pujat de forma exagerada. I no ho diguem nosaltres, ho hem llegit en el Levante del passat divendres, 7 de desembre.

A Tavernes en 2011, quan encara manava el PP, per cada habitant es pagaven 578’7 euros d’impostos per habitants. En 2012, amb el Tripartit, esta xifra ha pujat com l’espuma i ja es paguen 785’36 euros per habitant.

En un any la pressió fiscal del Tripartit ha suposa que cada veí de Tavernes para enguany 206’66 euros més que l’any passat. Vaja que amb l’arribada del Tripartit, una familia mitja de 4 membres pagarà quasi mil euros més a l’any en un sol any i tot gràcies als impostos que s’han pujat amb el Tripartit.

Açò que denunciem ací és una realitat com una casa i qui diga el contrari menteix.

Els seguidors incondicionals del Tripartit, que en són ben pocs, es menejaran per a dir que hi havia deute, que hi havia déficit pressupostari, i mil monsergues més. Però ara es veu que el Tripartit ha recaptat més per la contribució, que a pujat taxes i impostos, i que ha llevat un 20 % de subvenció a clubs i associacions. Algunes han perdut més encara o no han rebut cap ajuda.

Mentre, el Tripartit enlloc d’estalviar en tots els sentits, ha pujat impostos, però ha creat un gabinet de premsa que fa autobombo del Tripartit, ha gastat diners que no feia falta en uns bous al carrer que ja estaven en la plaça portátil sense cap cost pel poble i s’ha gastat molts diners en el festivern.

Estem aviats, amb el PP pagavem menys i es feien més coses, amb el Tripartit de Juan paguem més( quasi un 25 % més) i no tenim cap inversión nova que no s’haja fet en a pasada legislatura quan manava el PP (parlem del Parc del Cantalot, L’escoleta Infantil de Poble, i tantes altres coses més).

El Tripartit no lleva les canyes del riu, però si que ens escura la butxaca.

11 comentarios:

  1. Sí sí, però ara el proveïdors cobren,o no ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ya no hay proveedores, el Tripartito no hace nada y los proveedores se han reducido. Ahora solo hay trabajo para unos pocos y muy cercanos al Bloc, una prueba es que los columpios se los dieron a dedo a una empresa con familiares de la concejalía de contratación , a quien también le han dado el mantenimiento de las rotondas

      Eliminar
  2. I l'any que ve el Triparti tornarà a pujar l'IBI un 10% altra vegada.
    No veuen que Tavernes te ara, en epoca de collita, mes de 1.800 parats i moltes families no poden pagar els impostos abusius del tripartit.
    I, ademes, veus que els del Tripartit no reparen en gastos innecesaris com el gabinet de premsa, el Festivern, els Bous al carrer, la Diada o els 40.000€ de la Cabalgata de Reis entre altres gastos prescindibles.
    Estos son prou motius per a que l'any que ve el Tripartit prescindira de eixos gastos innecesaris i no pujara els impostos.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Molta part de raó tens, anònim. Que justifiquen el cost zero que pregonen del Festivern i bous. El Gabinet de premsa que el porten els funcionaris, ara amb la productivitat ja poden jugar a tindre treballadors "de confiança".
      I de proveidors com bé diuen, sols els amics.
      A vore ara també a qui donen els llocs de feina de la subvenció que han rebut, estarem al tanto. Diran que els han triat Foment dels de l'atur, ara profiten la baixa de Karina per a que Llàcer faça amics per allí i posaràn qui els polítics diguen. Tindrà bigots l'asunt!!

      Eliminar
  3. Es cierto que ahora el escaso trabajo que hay en el pueblo se lo están repartiendo entre algunos muy cercanos del Bloc, de hecho, tengo algunos amigos que han sido despedidos de sus respectivos trabajos y en su lugar ahora hay miembros que están directamente muy vinculados al Blog, y lo sé de primera mano, ¿tendrá algo que ver el Tripartit en todo esto?. Quizás me equivoque, pero por lo que estoy viendo, creo que vamos a ver más casos de este tipo.

    Y ahora la pregunta del millón, ¿hay actualmente alguna persona del pueblo que esté vinculada al blog que se encuentre en situación de desempleo?.

    Para finalizar, sólo nos faltaba el desorbitado aumento de los impuestos y total para ir a peor, ¿que será lo próximo?, este pueblo se hunde como el Titanic, pero seguro que el Capitán Jordi Juan y su tripulación del Blog se salvan, ¡¡¡¡ Sálvese quien pueda !!!! glu, glu, glu, glu, glu, glu ..........................

    ResponderEliminar
  4. I vos extranya ? Sempre ha pasat, mane qui mane sempre coloca als seus, tant a nivell local con autonómic, nacional, europeu ...i el dia que arribem a conquerir la galàxia, segur que també a eixe nivell I es que l'àigua per on passa mulla.
    El que no entenc es la permisivitat del Psoe, que a tot diu amén: Eu pagaràn en les properes eleccions locals, si tot es va bé, el Bloc pujarà i ells com a molt es mantindràn, i si eu fan mal, eu pagaràn els dos : Acàs no aprenen de lo que els ha passat als seus companys de Galicia o Catalunya , que de tant de dir sí als seus socis nacionalistas quant han governat amb ells, estàn pagant les conseqüències ?
    I es que per a copies, millor l'original, no ?

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Ho diu un exmembre d'Unió Valenciana...

      Eliminar
    2. Un bon example del que li pasarà al PSOE en le pròximes eleccions es el que li va pasar al BLOC.

      El BLOC va pactar amb el PP i el PP va pasar de 7 a 12 regidors mentres que el BLOC es va quedar amb 2 regidors.

      Al PSOE i a EU els espera mes o menys el mateix. Voràn com el BLOC puja i ells al carrer.

      Eliminar
    3. Es veu que ací el que interesa és qui manarà en 3 anys, no el que fan o no ara. Tant uns com altres preocupats en la poltrona i fent polítiques partidistes o antigovern.
      Una llàstima eixa pèrdua d'esfprços, no millora per a res els problemes quotidians del poble.

      Eliminar
  5. De totes formes, la pujada de tributs ni la baixada de serveis no l'han creada el tripartit per gust sino que l'arroseguem de fa molts anys i sobretot de les últimes legislatures, on com tot anava massa bé no hi havia problema en gastar i tirar de Bancs.
    Ara el que passa és que encara que vullguen no hi ha per a gastar ni d'on finançar-se. Per això la política econòmica del governés la que és, encara que tímidament monten alguns columpis, acaben el Cantalot, rematen instalacions esportives i comencen la nova guarderia al poble. Algo han de fer de cara a l'electorat, s'entén perque des del dia 1 de govern ja estan tots de campanya i sempre passa el mateix.
    Així que ens podrem queixar de quines obres fan i de a qui li donen certes feines i contractes, però de que augmenten taxes i baixen serveis tampoc se'ls pot acusar directament.
    I menys els qui ho fan per ací.

    ResponderEliminar
  6. Yo no entiendo a los que tienen el mando para gobernar,dicen que no hay dinero y que se tienen que subir los impuestos a todos, pero si que hay dinero para regalar plantas para quien estaba por el mercado, y para plantar plantas de navidad por todos los sitios si que hay dinero,,,,,,muy bien,asi se hacen las cosas para ahorrar ,pero no pasa nada despues vuelta al trigo a subir mas los impuestos o sinó quitar la paga extra para despues hacer un vino de honor,,,,, jajaja como rien todos y que inteligentes son algunos.......

    ResponderEliminar