miércoles, 18 de enero de 2012

TAVERNES PARTICIPA EN FITUR

Un any més Tavernes estarà en FITUR, la fira de turisme que es fa a Madrid. Allí mostrarem la nostra oferta turística per tal d'intentar atraure al turisme.
Fins el proper cap de setmana estarà esta fira que està oberta als experts del sector i també al públic en general.
Esperem que siga molt profitosa la presencia de Tavernes en esta fira anual.

5 comentarios:

  1. L'alcalde i la regidora s'han emportat amb ells al seu fotograf particular (el cap de premsa). Fotograf que paguem tot el poble.
    Es precis pagar-li a este senyor el viatge i les dietes per a que faça quatre fotos?
    Que ens beneficia que l'alcalde i la regidora es facen fotos d'ells mateixos en FITUR?
    No podrien fer-les ells mateixos o demanar-li a la xica de turisme que les faça?
    La obsesió dels del tripartito per fer-se la foto està constant-mos masa cara i no estem per gastar.
    No dien que estaven nets, que no hi ha un duro.
    Com ja diuen tots. Diners en tenen, pero per al que volen.

    ResponderEliminar
  2. Diu ú al pajarraco que que pinten ahí les falleres, serà de ser torpe, es veu que no s'ha enterat de que es la festa més internacional de Valencia , la que més turisme en un acte puntual concret porta i diners deixa.
    I es que en tal de desvanetzalitzar tot es val, encara hi ha qui asimila falles amb blaverisme.
    Hi han de curts, molt curts....

    ResponderEliminar
  3. El del pajarraco:

    Que té que vore dur falleres amb valencianitzar la nostra imatge?
    Amés a més, el Turisme a la Valldigna viu de les falles? Venen més madrilenys (on es fa Fitur)en falles que en Pasqüa? I que en estiu?
    Pues aleshores, per valencianitzar deuriem dur la mona i el catxirulo. Tú mateix ho has dit de les falles, acte puntual, i este any crec que li ha passat ja el Festivern.
    I no sé perqué parles de blaverisme, jo no he anomenat res, al contrari, ojala hi hagura molta gent d'esquerres a les falles i a la pilota i el tir i arrastre, i als concursos de parelles, i fent espardenyes de careta...
    I ens queixem de que va el fotógraf, amb hotel i dietes (que tampoc ho trobe necessari, però ja que cobra igual, que vaja), i de que vajen les falleres no?
    No sé jo la feina que faràn, però si com m'imatgine és per fer de florer, amb uns maniquís disfressats ja anava bé.
    No seré tan llarg com tú, però raonar, algo raone, primo.

    ResponderEliminar
  4. Ja possat a portar masniquís amb les fotos dels alcaldes sobrava també. En la concejala i la técnica ja en teniem prou,o no?
    I perqueè llevar en vers de sumar? Tota pedra fa paret i les falles a Tavernes porten riquea a muntó.
    Jo no discutixc lo de la gent de esquerres en falles ahí tens la cuatribarrada en moltes de les bandes d'elles encara.

    ResponderEliminar
  5. Sí, per supost que potser sobra també l'alcalde. No crec que els stands de la Valldigna tingueren més clientela per que estiguen o no els alcaldes (de tots els partits, eh?).Per a mí sobra ja que hi ha altre polític encarregat de Turisme. I si damunt al tripartit estan ben separades les competències, l'alcalde en determinats actes sols està per la foto. Els polítics estan per a treballar, i en este blog ( i sembla que també al Bloc)sols es resalta que Jordi ix a la foto amb Fabra.
    Home, i lo de que tota pedra fa paret sí, sempre que siguen pedra. Per a mí els polítics i fallers són sorra, més bé que pedra.
    La pedra l'havien de posar les entitats públiques i privades de l'àmbit del turisme, amb gent entesa i una exposició adequada del producte a vendre.
    Lo de que les falles porten riquesa a muntó, potser per a la Montecarlo, Borredà, artistes fallers, vestimenta fallera i algun que altre bar. Això és moviment de l'economia local per un acte puntual, però NO ÉS TURISME.
    Ja em diràs on es queden els madrilenys ací sense cap hotel, sense cap immobiliària ni particular que llogue apartaments per dies o setmanes.
    I lo de quatribarrades en les falles no ho entenc, crec que totes porten la senyera, i a més a més les falleres majors porten la ensenya "nacional" a la seua banda, per ofrenar noves glòries...

    ResponderEliminar