lunes, 30 de enero de 2012

MES DOBLE MORAL: S'OFERIX AJUDA PÚBLICAMENT PERO EN REALITAT ES NEGUEN LOCALS A CÀRITAS I CREU ROJA

L’alcalde de Tavernes, Jordi Juan, ha mostrat un exemple mes de doble moral. El passat 25 de gener assitia a una xarrada informativa sobre el Parkinson en la Casa de la Cultura. La xarrada va estar organitzada per l’associació comarcal de malalts i familiar que patinen esta malaltia.
Esta entitat va oferir informació amb la intenció de fer un grup local, perque a Tavernes hi ha mes de 100 afectats pel Parkinson.
Ens agrada que es donen suport a estes iniciatives, pero recordem que el propi alcalde es un dels que ha paralitzat el projecte que el PP tenia de cedir els locals del Vergeret equipats a Càritas i Creu Roja perque poguera oferir ajuda a malalts d’Alzheimer.
No s’enten com es dona suport a una associació i en canvi, per darrere s’ha frenat la donació d’estos locals que tan de be farien.
Senyor alcalde, l’animem a que ajude a l’associació del Parkinson, pero esperem que es replantege el projecte que va iniciar el PP per donar els locals a Càritas i Creu Roja, on també s’atendria a gent que ho necessita. Afavorisca a tots, i que siga amb fets, no amb bones paraules que es queden en no res.

2 comentarios:

  1. Voldràs dir DOBLE MORAL

    ResponderEliminar
  2. Tranquil ventilaor.
    Ja eixira per a qui son eixos locals.
    Paciencia.

    ResponderEliminar