sábado, 7 de enero de 2012

LA CAVALCADA DE REIS I LA TRIPLE MORAL DEL TRIPARTIT

La vesprada del 5 de gener es va viure una bona calvalcada de reis a Tavernes. Van eixir més carrosses que mai i es va viure una bona ambientació musical.
També s’ha de dir que es va contractar a una empresa de fora perque fera la cavalcada.
Fins ací parlem de la cavalcada i ara xarrem de la triple moral del tripartit.
Per un costats tenim una cavalcada més carregada que mai, eixa és la primera moral.
Per altre costat està la segona moral, són capaços de fer una gran cavalcada contractant una empresa de fora però també són capaços de no parar de dir que no hi ha diners, que hi ha déficit i de retardar els pagaments a les empreses de casa.
La tercera moral és que el Tripartit sols fa esforços i es gasta els diners en aquells actes que servixen per fer apología de la ideología nacionalista i del tripartit. Hem vist esforços en fer una jornada de filòlegs, en dur el Festivern, en fer la festa Estellés i ara en fer una cavalcada on el presentador va dir més vegades el nom de la regidora Pilar Altur que el de Melchor, Gaspar i Baltasar. Després en la Plaça Major l’alcalde va agafar el micro no no va parar de guanyar protagonisme deixant als reis al costat. Ací la tercera moral, no hi ha diners, però me’ls gaste en allò que vull i que servix per fer propaganda del govern.
Ara per a gustos colors i comentaris mil...

15 comentarios:

  1. el Capitán América7 de enero de 2012, 3:06

    Yo vi la cabalgata, muy vistosa. Pero desconocía que se había contratado a una empresa de fuera de Tavernes para hacerla. ¿Qué ha costado?.
    Por cierto, un diez para el concejal Mario Enguix (PP). Aportó su colaboración en la cabalgata con el tractor. Un diez por saber diferenciar la política de la ilusión de los niños. Fue curioso ver a Mario con el tractor colaborando y estar oyendo al presentador que estaba en el polideportivo repetir una y mil veces el nombre de la concejala de cultura que estaba fotografiándose con los reyes.

    ResponderEliminar
  2. La cabalgata va ser molt vistosa pero algún dia sabrem que ha costat.
    Ja fa temps que s'han fet els bous i no han volgut dir que han costat igual que no sabem que ha costat el Festivern.
    Estos del tripartito parlen de transparencia pero son mes oscurs que el carbo.
    Comprenc que els del tripartito no vullguen dir la barbaritat de diners que s'han gastat en bous, festivern o cabalgata pero, perque no ho diu el PP? Ells poden accedir a tota esta informació i no estan fent-ho.
    Crec que els del PP no estan fent la faena d'oposicio ben feta?
    Tenen que controlar mes als del tripartito i publicar-ho en premsa, a este blog o al Diari de Tavernes que la Cotorra si que conta tot el que fan els del BLOC (he dit BLOC no TRIPARTITO).

    ResponderEliminar
  3. Diran el que voldran pero jo tinc mes de 30 anys i no recorde haver vist una calvacada mes bonica que aquesta. i sobre els diners no es pot parlar perque la ilusio i felicitat dels xiquets no tenen preu,aixi que valga el que valga es barat. se de cosa certa que hi hauran molts xiquets que no oblidaran aquesta cavalcada,perque jo seguent adulta vaig disfrutar com una xiqueta i no ho oblidare mai.

    ResponderEliminar
  4. I jo pregunte, que el PP no es gastava els diners el lo que ells volien.Han deixat les arques buides i jo com a veina d'este poble no he vist al llarg del temps res bó i no sabia en que s' ho gastaven. Ara al menys podre dir, que si es gasten els diners de tots els vallers al menys m´ho disfrutem. Un 20 per la cabalgata. Enhorobona a tots els que han participat.

    ResponderEliminar
  5. Quan no censures i publiques comentaris de tots els colors, et faré un extens escrit sobre la QUINTUPLE moral del PP de Tavernes, eixa que ha utilitzat durant 16 anys i ara no voleu recordar. Ja se sap, no és lo mismo joder que estar jodido. Li falta molta memòria política al PP. Gràcies per publicar.

    ResponderEliminar
  6. Amb diners torrons, i mes ben dit, en Gandia fins a orsos ballant, dromedaris, elefants, cavalls del hipica Robles, borregos, cabres, centarues romans... así Bon esponja y Disney,açó era una cavalgada de reis o de carnestoltes?
    En la cotorra diuenque que els xiquets alucinaven : més alucinarán si a la cavalgada del ninot o carnestoltes ja posats portem un pare nadal o reis magas, ja posats a barretjar.

    ResponderEliminar
  7. Un pare agrait a la cabalgada7 de enero de 2012, 9:25

    I amb eixa cosa es demostra que el PP era un complet desastre que en epoca de vaques gordes ni amb tots els diners que tenia era capaç d'organitzar una cavalcada com deu mana, perquè menuda merda (amb perdo) la de l'any passat i la d'anys anteriors.

    tu saps que va costar la cabalgada? jo si que ho sé: segur que molt menos que ha costat de refer l'acera que van fer davant del Bar Madrid i que la cap de uns mesos la van der de nou. Aixì si que van ser diners tirats a la basura i no els de la cabalgada.
    Nomes de vore els ulls com uns plats del meu fill ja m'importa una bleda lo que va costar. Almenys, ja que ho passem tant fotut amb el PP, que els xiquets estiguen contents.

    ResponderEliminar
  8. Teniu molt poca vergonya al críticar aquest acte tan bonic, !!Ja era hora que es veiés la il.lusió reflectida en els ulls dels xiquets i no tan xiquets!!
    Aquesta cavalcada no serà fàcil oblidar-la perquè ha sigut meravellosa, cosa que no havia ocorregut mentre va estar el PP governant.
    No es dediqueu a criticar coses que no tenen sentit criticar i, treballeu amb i per al poble.

    ResponderEliminar
  9. Un quaranta per a la calvacada d´enguany, i recordeu, quan un edifici està ben fet i agrada a la majoría, ningú pregunta que ha costat, tan sols............., qui ho ha construit. Amb aquest cas.........., qui ho ha organitzat?

    ResponderEliminar
  10. Doncs per aixó, quant veja al Pare Nadal i els Reis Mags a la cavalcada del ninot, els ulls més com a plats encara.

    ResponderEliminar
  11. Els bous si que se sap que van costar. En una pàgina d'un pardal que vola es va dir: sobre els 10.000 euros, i es deia també que amb els diners d'Arevalo es va pagar bous i X. castillo.
    Arevalo valia 9,500 més IVA

    ResponderEliminar
  12. qui ho ha organitzat?

    EL PP

    ResponderEliminar
  13. Una cavalgata molt vistosa,que aura costat.Esta empresa de teatre que la va organitsar no vidria debades. No mes faltava l'Alcalde i la regidora de festes per acabar de llevarli protagonisme als REIS MAGS,que averen pujat amb una carrosa i exibise per tot el recorregut.

    ResponderEliminar
  14. ¿No sabeis leer? En el texto se dice que la cabalgata estuvo muy bien, pero la nota expone temas que quedan ocultos por el gobierno. Yo veo muy bien que se analice la cabalgata en clave crítica. Repito, el texto ya lo dice, la cabalgata estuvo muy bien, pero también es cierto que Jordi no para de decir que no hya dinero, que la prioridad es pagar a los proveedores, y ahora vemos que siempre hay algo de dinero para lo que se quiere.
    Por cierto, para mi fue de muy mal gusto que los presentadores nombraran a la regidora 20 veces y que el alcalde chupara tanto micro en la plaza Mayor. Cierto es pues que se hizo la cabalgata no solo por ilusionar a los niños, también para hacerse el tripartido autobombo.
    Por cierto, ya vi una cabalgata muy similar hace unos años en un pueblo colindante.

    ResponderEliminar
  15. LA CABALGATA, UN ÈXIT!
    FELICITACIONS A PILAR ALTUR I A JORDI.

    ResponderEliminar