jueves, 26 de enero de 2012

EL PP ACUSA AL TRIPARTIT DE FER POQUES GESTIONS PER ACONSEGUIR QUE EL TALLER D'OCUPACIÓ SEGUIRA A TAVERNES

Hem rebut la següent nota de premsa del PP, ací la transcrivim:

El Partit Popular de Tavernes demana al Tripartit del Bloc que faça més esforços per aconseguir que a la ciutat se li done un nou taller d'ocupació.
La regidora popular Carmen Alario, en el passat plenari va recordar a l'executiu que s'havien lliurat els diplomes en acabar el taller d'ocupació que el PP va gestionar en la passada legislatura “demanem al govern que treballe més per aconseguir que un nou taller d'estes característiques vinga a Tavernes. El taller que ha acabat va ser demanat i aprovat en l'anterior legislatura, sent alcalde Manolo Vidal. Els costos d'eixe taller estaven completament subvencionats des de la Generalitat Valenciana i significaren a Tavernes una ajuda de 600.000 euros, amb els quals es va donar treball a 35 persones durant un any”.
Alario recordava a l'alcalde Jordi Juan que a Tavernes no se li ha concedit cap nou taller i afirmava que estaven convençut que s'havien fet les gestions administratives per a demanar un nou taller. Alario preguntava tot seguit per quines havien sigut les gestions polítiques fetes des d'alcaldia per a fer força perquè a Tavernes se li concedira una subvenció pel taller “davant esta petició ens trobarem amb el silenci de l'alcaldia i una excusa de què era possible que algun municipi, al qual se li havia donat un taller, renunciara al mateix, i que encara hi havien possibilitats de poder repescar-ne un. Esta resposta ens sembla molt buida de contingut polític i mostra una falta de gestions per a tractar de transmetre la conveniència de què un taller siga per a Tavernes”.
El PP vol recordar al Tripartit que en la província de València hi ha més de 250 municipis i sols es lliuren 32 tallers “així, hem de saber que ningú vindrà a portar-nos les ajudes a casa, cal eixir a buscar-les i menejar-se l'alcalde ha d'intentar aconseguir-les on siga i com siga. Hem vist com el senyor Juan ni tan sols s'ha menejat en eixe sentit”.
En el plenari comprovarem que davant esta situació, on no s'aconseguia una subvenció per generar ocupació, l'alcalde es limitava a contestar “cal ser positius”. Eixa actitud preocupa al grup popular “ja sabem que cal ser positius i que la teràpia psicològica és molt positiva també, però cal treballar per Tavernes i els nostres ciutadans. Amb la seua deixadesa i inactivitat la nostra ciutat ha perdut 35 llocs de treball subvencionats amb 600,000 euros durant tot un any. Li recordem que durant els últims anys, el govern popular de Tavernes va fer possible que arribaren dos taller a la localitat i altre al monestir de Simat, la qual cosa va significar crear més de 100 llocs de treball”.

8 comentarios:

  1. QUI DÓNA ELS TALLERS? EL PP DE VALENCIA
    QUI GOVERNAVA ABANS? EL PP
    HI HAVIA TALLERS? SI, DONATS PEL PP DE VALENCIA
    QUI GOVERNA ARA? NO ES EL PP, NO HI HA TALLERS.
    Aixi de senzill.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. ?? Aleshores tot lo que no faça SuperJordi es culpa tambe del PP?
      Si no invertix, culpa del PP del Poble que ha quebrat l´Ajuntament.
      Si no li donene diners per a invertir, culpa de la Generalitat, que tambe es del PP.
      I lo que no siga culpa de ningun d´ells, sera responsabilitat del tio Mariano.
      Quan estava el PP al poble, la culpa de l´atur a Tavernes era de Manolo i cia, ara es de Fabra.

      Desenganyeu-se, J.J i "asociados" son igual de falsos que els demes. Voldria saber pels i detalls dels sous d´abans i dels que cobren els que hui ocupen la poltrona.
      a vore la diferencia

      Eliminar
  2. Señor alcalde, si la montaña no va a Mahoma, tendrá que ir Mahoma a la montaña. Sentadito en su sillón, aunque lo está más bien poco, no se que hará por ahí, desde luego este tema no , se obtienen pocos resultados.

    ResponderEliminar
  3. Si la montaña no va a Mahoma, tendrá que ir Mahoma a la montaña, o no Jordi?
    Sentadito en tu silla, lo poco que estás, sólo para firmar y salir en las fotos, poco trabajo vas a crear.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. La montaña está más pelada que una mona...¿A dónde quieres que vaya Mahoma?

      Eliminar
  4. Si estos talleres fueran para colocar a los suyos se hubieran pelado el culo de tantos viajes a Valencia pero como no saben ni donde pedirlo pasan OLIMPICAMENTE como el equipo de gobierno la mayoria son funcionarios y cobran a final de mes pase lo que pase se la SUDA Y REPANFINFLA

    ResponderEliminar
  5. Si manara el PP a Tavernes tindríem taller, una vegada més es demostra que els tripartits no són gens bons per a ningú.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Si manara el PP a Tavernes tindríem taller, una vegada més es demostra que els tripartits no són gens bons per a ningú.

      I mes gens bons que ningu per al PP de Tavernes, que ja veus com s'ha quedat.

      Eliminar