lunes, 30 de enero de 2012

L'AJUNTAMENT COBRARÀ ABANS LA CONTRIBUCIÓ

El Tripartit ha anunciat que va a aplicar el fraccionament en el pagament de la contribució per aquells veïns que tinguen el rebut de l’IBI domiciliat.
Això vol dir que l’import d’este impost es dividirà en tres pagaments. El primer es farà en abril, en segon en juliol i el tercer en octubre.
Eixe fraccionament no tindrà interessos. Eixa notícia que sembla correcta amaga certs interessos ocults que el Tripartit no ha volgut que la gent sabera.
El primer d’ells és que realment estem  parlant de que els ciutadans avancen més prompte part dels diners que pagaven de l’IBI. Fins ara la contribución es pagava voluntàriament a partir de l’estiu, ara en abril ja haurem pagat una part d’eixe import. Els nostres diners els tindrà l’ajuntament molt més abans que fins es feia ara.
El segon, el Tripartit torna a fer una política partidista i es fa propaganda. Afirmen que no hi ha diners, però si que han sabut fer un tríptic on aprareixen les cares de Jordi Juan i Victor Borras. Un tríptic ple d’espais en blanc però que sí que ha servit per a fer propaganda del tripartit. Per a dir la mateixa información en una fullera en blanc i negre haguera valgut, no feia falta malbaratar diners fent un tríptic per a traure a dos politics.
Tercer, és una maniobra per a no aclarar quans diners anema pagar. Perque en el tríptic no es diu el percentatge en el qual pujarà l’IBI? Perque va a pujar-se novament. S'està manipulant i el tripartit pensa que la gent es xupla el dit.

3 comentarios:

  1. 2na vegada: No tingues por, publica'l. Al cap i a la fi és la veritat!

    Es molt facil saber el percentatge: Mirar els percentatges que va determinar fa quatre anys el PP per anar actualitzant la pujada. Perquè cal recordar que estem pagant de fa tres anys tot el que va acordar el PP i no s'ha canviat res de res.

    Si ho preguntes al PP, i mires l'última, que es la d'enguany, tot solucionat.

    Això hauria estat una bona informació, si els del tripartit no l'han donat.

    ResponderEliminar
  2. Es nota la doble moral del Ventilador quan es tracta del PP.

    ResponderEliminar
  3. Segons els percentatges aprovats pel PP per actualitzar la pujada del valor cadastral i que el tripartit haurà també d'aplicar enguany, la pujada estarà sobre el 10%.

    Com l'anònim de les 09:48 diu, no és una pujada aprovada pel tripartit, sinó aprovada pel PP per actualitzar i posar al dia en 10 anys la pujada del valor cadastral de fa uns anys.

    Ara, no ens hem de sufocar, perquè el sr Rajoy segur segur que ens va a abaixar eixe valor cadastral i deixar-lo al valor actual, el de la realitat.

    La veritat ventilador no comprenc el sentit de la noticia quan tu (o vosaltres) sabeu perfectament com està el tema i que ací el tripartit no ha pintat fava a l'hora de determinar el que es pagarà enguany.

    Però bé, alguna cosa d'informació traurà la gent que ho llig.

    ResponderEliminar