miércoles, 18 de enero de 2012

TAVERNES INAUGURA EL NOU ROCODROM

Este dissabte, 21 de gener, Tavernes inaugurará el nou rocodrom del poliesportiu municipal.
La nova instal·lació serà inaugurada amb una competició d'escalada de dificultat que començarà a les 9:30 i que organitza el Centre Excursionista.
El Tripartit havia anunciat la inauguració d'esta instal·lació en Nadal, pero al final serà uns pocs dies mes tard quan s'inaugurará.
Molt s'ha parlat del rocodrom: que si era el moment? que si realment sera utilitzat per la gent? si era el lloc adequat?
Recordem que el rocodrom ha costat 35.000 euros i que l'ha fet una empresa experta de fora experta en la construcció de rocodroms.

7 comentarios:

  1. Aixó dic jo, es podem gastar 35.000 nanos en estos momnets? no estem en crisi? L'ajuntament no està endeutat fins al cap? Pareixer ser que per a el que vo el senyor Llácer, no.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. Tu el que voldries és que no es fera res (o que contractaren a Arévalo)

      Eliminar
  2. Almenys es divertiríem tots i no sols uns pocs.

    ResponderEliminar
  3. A però Arevalo es divertit? Si més caspós ja no pot ser. Sembla mentida que després de vore la plaça a reventar amb el de "això ho pague jo" que encara queden forces per a parlar d'Arevalo.

    ResponderEliminar
  4. UN 10 PER A L'AJUNTAMENT PEL ROCÒDROM

    ResponderEliminar
  5. Per aixó Castillo ix tots eldíes en la tele i Arévalo mai.

    ResponderEliminar
  6. l'Arevalo no és que no ix a la tele, es que no ix ja ni de casa. I Castillo no ix a la tele? Quina? en la que no ixen els juis a polítics ni les manifestacions ni els deutes dels grans events? Mira per una cosa que es diu youtube si ix o no ix a la tele.
    Si este comentari no es publica, ho entenc, ventilaor.

    ResponderEliminar