sábado, 7 de enero de 2012

QUE PASSA AMB EL SERVICI DE FEM?

Hem llegit en la premsa que si van entrar en la nau de FCC i van sabotejar posant en el carter arena de la mar en dos agranadores mecàniques. Eixe és un fet censurable i des d'ací la nostra repulsa, però no desvíem l'atenció.
Que està passant en el servici de fem de Tavernes?
Hem observat en els últims dies que ha baixat la qualitat del mateix i en cap moment es pot posar com excusa les agranadores mecàniques.
El diumenge després del festivern, la zona de marjaletes va estar tot el dia plena de fem, era una planicia on tot allò que hi havia eren tones i tones de fem. Van tardar 24 hores en netejar-ho.
Després el dilluns, dimarts i dimecres el poble va estar més brut que mai. Entenem que era perque els agranadors estaven concentrats netejant la bruticia del Festivern.
Però han passat els dies i el poble seguix veient-se més brut. En els carrers de la zona alta fa 4 dies que no es canvien les bosses de fem i estan plenes. Que està passant? Perque ha baixat en deu dies la qualitat del servici de fem? Algú sap algun motiu?

9 comentarios:

  1. Està ben CLAR, el que pasa es que els dels tripartito han posat de jefe de la basura a Josep Clar (el Nyau) exregidor i membre históric del BLOC que no te ni idea de com funciona el tema de la basura i han llevat a Remigio.
    No li pegeu mes voltes. Han obligat a FCC a que contractaren al Nyau i aixina els và ultimament.
    El Nyau ha agarrat els diners del finiquito de Federico Giner i ha entrat en FCC.
    Estos son els de esquerres: primer agarre lo meu i despres agarre el dels altres.
    S'habeu donat conter de que els del BLOC ya ha colocat al jefe de policia, al secretari de l'alcalde, al jefe de prensa i al jefe de la basura i, ademes, tenen la alcaldia i quatre regidors. I tot aixo amb soles 2.646 vots.
    Que pensen els seus socis PSPV i BLOC?

    ResponderEliminar
  2. A la zona d'acampada dieu que hi havien tones i tones de fem? Sabeu quans quilos son una tona? Sou uns exajerats... Tones i tones de "merda" es el que ventileu vosaltres desde aquest blog!

    ResponderEliminar
  3. Jo veig el poble igual de net que sempre, si vos pareix menos important que hagen sabotejat les màquines de FCC que si el poble, no sé on, esta brut... és perquè ja sabeu la resposta i segurament voldreu criticar-la. Cal donar prioritat a les coses: el sabotatge, jo veig el poble net.

    ResponderEliminar
  4. deu de ser per que ja no treballa Remigio, i es clar, abans ell s'encarregava que tot estiguera net. I si no, s'arromangava i es posava a netejar com un desesperat.
    No te jode!!!
    Un de la neteja. Que també tenim internet i sabem escriure.
    I tu com t¡atrevixes a tractar-nos de gossos?
    El poble està igual o més net que abans, xaval.

    ResponderEliminar
  5. jo no vec que es tracte a ningú de gos i tampoc se com treballara este home que ha entrat nou. El que jo entenc que diu es que no te experiencia, que es cert, i que si estan netejant el festivern no estan netejant un altre lloc per tant es queda brut. no tracta a ningu de gos.

    ResponderEliminar
  6. que per allà dalt tiren la basura de casa a les papereres?,perque de segur que pel passeig colon pasa més gent i no estan mai plenes i no crec que siga que perque segons un comentari que allà dalt no netegen,i perque no mireu que el poble dona pena però per culpa del propietaris de gossos que no lleven la merda,a estos hi ha que denunciarlos i així a veure si podem tindre el poble un poc més net.I Molt de criticar però penseu que tots els que han manat a l´ajuntament sempre han posat els seus enxufats i aixì serà tota la vida,o vosaltres que farieu?

    ResponderEliminar
  7. Si teniu temps, paseu per el cantalot i pujeu pels escalons que hi han front a la finca grisa nova i baixeu per on escomença el carrer Inmaculada o viceversa : merda a punta pala, per allí no ha passat un netejador fa anys, comporveu-ho.

    ResponderEliminar
  8. Al comentari de les 3:22 H. Que has escrit el text i després has escrit el teu comentari??? nooo???
    Per primer, el Nyau a començat avuí día 9 de gener, per parlar!!!
    Per segon, no ha cobrat de Giner, que jo treballe allí i no hem cobrat un euro...
    Per tercer,els diners de Giner son d´ell, després de treballar 40 anys, no??????? O tú ho regalaries, pero que em contes.....!!!!!!
    I per acabar, Remigio no ha fet oposicions per estar on estava....
    Donem un vot de confiança a l´ajuntament i cuant falle, parlem, pero no busqueu on no hi ha...

    ResponderEliminar
  9. El poble està igual de net que abans. I alguns propietaris de gossos, i alguns ciutadans en general (no es pot generalitzar), són igual de "gorrinos" que sempre.

    ResponderEliminar