miércoles, 25 de enero de 2012

L'AJUNTAMENT VOL QUE ES LLEVEN ELS SÍMBOLS FRANQUISTES DE LES FAÇANES DE LES CASES DE LA VALL

En premsa hem vist hui que el Tripartit vol que la gent lleve de les façanes de les seues finques les antigues plaques del Ministeri de la Vivenda de l'època franquista, en les que apareixen les fletxes de la Falange.
Segons diuen, la mesura es fa adoptar en un plenari de 2009 a instància d'EU i ara es vol posar en pràctica atenent a la llei de Memòria Històrica que va fer el PSOE en l'època de ZP.
La mesura ens sembla correcta, en Tavernes hi ha 110 finques que tenen eixes plaques. L'ajuntament ha enviat una carta certificada a cadascú dels propietaris d'estes finques i dóna un mes perque les retiren de la façana. No entenem perque ha de ser la gent la que es gaste els diners per llevar les plaques i haver de pintar, en molts casos, el pegat que quedara baix de la placa.
L'ajuntament en la carta advertix que sino es lleven les plaques, les vivendes no podran acollir-se a cap ajuda municipal (vaja el món quina amenaça).
Ens sembla bé que es lleven les plaques, però que siga l'ajuntament el que es faça càrrec dels costos, que no li genere més molèsties a les finques i molts menys obligant-los.

8 comentarios:

  1. Segón Las Provincias no es així, el cost es a cárrec de l'ajuntament.

    A vore qui te c...de pujar a casa de Resu i llevar-li el cartell.

    ResponderEliminar
  2. Si estos politic tan moders,mes caldria que els ficsaren en lo que fan ells.Que si son ells els primers que no respeten. No volen admetre que la bandera regional es la senyera no cuatribarra,aixo es vore les coses com a cada escu li dona la gana.

    ResponderEliminar
  3. pues a mi no hem sembla be que les lleven. El dia que tomben les finques que les lleven, mentre estiguen ahi les va subbencionar qui les va subbencionar. Per a be i per a mal.
    A fe que si que van posar cartells els del plan zapatero i ningu diu res.( jo tampoc)
    Que manera de fer el tonto esta gent del tripartit.

    ResponderEliminar
  4. Quina serà la pròxima del tripartito?
    Canviar el nom del Passeig del País Valençià per Passeig de la Comunitat Valenciana?

    ResponderEliminar
  5. "No volen admetre que la bandera regional es la senyera no cuatribarra,aixo es vore les coses com a cada escu li dona la gana".
    Tu també tens ganes de clavar el clau per la cabota. Jo a la porta de l'ajuntament veig la que veig. I tu quina veus?

    Després cadascu en sa casa fa el que vol: la republicana, la quatribarra, la americana i la del madrid CF si cal.

    ResponderEliminar
  6. Perque legalment no es deixen posar altra, que si no voríem.
    Mira als seus mitins quina posen.

    ResponderEliminar
  7. ya ni manem de les nostres fachaes,quina molestia dona la plaqueta?que cada persona no pot tindre lo que vullga a la seua facha?
    ni democracia ni osties tot dictaura,ya mos limiten hasta el aigua que tenim que consumir,ya posats que posen targeters a les fonts publiques

    ResponderEliminar
  8. Es nota que a poca gent que ha escrit ací Franco li va tocar el llom.

    ResponderEliminar