martes, 3 de enero de 2012

JA ARRIBEN ELS REIS A TAVERNES

Els Reis d'Orient ja venen a Tavernes, ací teniu la programació que s'ha preparat:

5 comentarios:

  1. Cosa que fan al poble, lio al canto. Que pregunten a les falles què ha passat i per què no eixen a la cavalcada. Així dóna gust: el tripartint reparteix de tot menys amor i concòrdia.

    ResponderEliminar
  2. Pues l'ajuntament diu que colaboren les entitats:
    CIM Valldigna, la “Banda de cornetes, gaites i tambors”, l’Escola Hípica Pataco, la Federació de Falles de la Junta local Fallera i la Societat Instructiva Unió Musical de Tavernes de la Valldigna.

    ResponderEliminar
  3. Pero que dius? no vas vore en 2011 el desastre que va ser y anys anteriors,quant no faltaven detallets y caramelos,horari un altre desastre,serpentina no faltava.despres maquines y gent per a netejar .primer probem com es desenbolupa y despres parlem

    ResponderEliminar
  4. anonim de les 05:39.... El 2011 ja saps qui governava... que portaven els caramels i els regalests a les butxaques, hi ho donaven a qui volien, que estàs contant!!!! El meu fill va anar cap a casa amb 4 llepolies...I altres xiquets amb bosses plenes.....!!!!!!!! I es normal que desprès es netetge o voleu que es quede el poble brut...

    ResponderEliminar
  5. Esta vegada els reis en arrivat amb diners... de les nostre butxaques, així qualsevol fa un gran cavalgada, no el fot.

    ResponderEliminar