miércoles, 4 de enero de 2012

HUI ARRIBEN ELS REIS MAGS D'ORIENT

Esperem que us hageu portat bé perque hui arriben els reis d'Orient!. A Tavernes arribaran a les 7 de la vesprada al poliesportiu. Passaran pel Passeig Colon, a buscar el Prado Comarcal i el carrer Valencia. Després pel carrer Major arribaran a l'ajuntament.
S'espera que isquen carrosses i que participe la banda de música, la banda de cornetes i tambors, les falles i que hi hagen cavalls. També hi haurà una carrossa amb les falleres majors de la ciutat.
Estem segurs que hui la participació serà major que la d'ahir amb els emissaris a l'ajuntament. L'acte va estar molt be, però sols acudiren, segons han dit les falles, 150 xiquets. No és una xifra molt baixeta per a eixe esforç? Ha faltat donar-ho a conéixer més? Ha fallat la idea de traure els emissaris a la plaça i poc més?
Esperem que l'any que ve es canvie el format i el dia 4 siga un autèntic dia de festa, quasi igual com és cada any el dia 5, on tots els xiquets van a vore els reis.
Recordem que abans es feia la tamborà, que els emissaris anaven pels carrers i que va ser tot un èxit. Esperem que el retall d'enguany no es done en el 2013 i el dia 4 seguisca sent un dia d'il·lusió pels xiquets.
Molt d'esforç en el festivern i molt poca preocupació en el emissaris.
Afortunadament en la cavalcada de hui, veient quines associacions participen, ja ens atrevim a dir que l'al·legria tornarà als carrers de Tavernes. Nosaltres ja hem fet la nostra aportació donant a conéixer el recorregut i l'hora de la cavalcada. Vinga va! Hui a disfrutar dels reis mags!

8 comentarios:

  1. Molta difusió feu??? Doncs, primer que tot cal posar l'hora bé. L'arribada del reis al camp d'esports és a les 18h.
    A vore si tens sort i et porten molt regals o molts de carbó.

    ResponderEliminar
  2. doncs cal donar a coneixer bé els detalls. Arriben a les 18:00 hores, no a les 19:00 hores. Bones festes.

    ResponderEliminar
  3. Més d'un se l'ha pegat amb tot els nassos, pronosticant el gran fracas.eh?
    Menuda Cavalcada de REis s'ha montat el tripartit. Vulgam o no: la millor de la història.

    Y como estaba la plaza? Abarrotaaaaaaaaaaa

    ResponderEliminar
  4. Molt mona, sí. Igual q la factura que deixarà. I damunt la deixarà fora dl poble.

    ResponderEliminar
  5. Efectivament, abarotaaaaa de gent on el comentari general era que amb diners torrons.
    Ara el que tenim clar es que el tripartit te diners per el que vol.

    ResponderEliminar
  6. Alguns sou molt llestos: fins i tot ja sabeu el que val la cavalcada.

    I també ens podeu dir quant valen les milers i milers de caretes plenes de satisfacció i d'alegria dels fills, entre ells els fills de molta gent del PP i dels regidors inclosos que estaven per alli i a primera fila, a la porta de l'Ajuntament.

    Aneu i pregunteu als xiquets i xiquetes de gent del PP i als fills dels regidors del PP que estaven en la plaça que opinen dels diners que pot costat i a vore que vos diuen els xiquets.

    Ara, potser que sigueu uns amargats i com que no era el govern del PP igual ahir ni vau deixar els xiquets eixir de casa.

    I això dels diners i torrons ho diràs tu, perque en la plaça la gent que hi havia ningu va dir res d'això. Tenia prou més coneixement.

    ResponderEliminar
  7. Capità moro d'Alcoi6 de enero de 2012, 12:13

    Cavalcada patrocinada pel capità moro d'Alcoi. Va vindre i va dir, xeeeeeeeeeeee,la il·lusió dels xiquets quant val???
    Això ho pague jo!!!

    ResponderEliminar
  8. Jo també dic, amb diners torrons, es fácil fer festa amb diners, doncs no compareu amb anys anteriors.
    La de Gandía, amb diners i , en este cas, Torró,l'alcalde, tenía centuries romanes, un orso ballant, bous tirant de carretes, reis a cavall, elefant i dromedari...

    ResponderEliminar