lunes, 16 de enero de 2012

A FER LA MÀ EL SECTOR 6 DE LA PLATJA DE TAVERNES

 Amb els vots del Tripartit encapçalat per Jordi Juan el sector 6 de la platja de Tavernes se n'ha anat a fer la mà. Així de clar. Es pot dir mes alt però no mes clar. Dilluns per la vesprada es feia un plenari a Tavernes i en un dels punts el govern posava la desfeta del sector 6, que es el que està situat a l'entrada de la mar.
El motiu que el Tripartit ha donat es que havia caducat el projecte que definia el sector. Els propietaris englobats en l'agrupació d'interés urbanístic, que feia d'agent urbanitzador, veuen com així tot allò que fins ara s'havia fet en el sector no val per a res i tot torna a començar.
El mes fort de tot es que el propietaris s'han quedat esperant una reunió amb el senyor alcalde, Jordi Juan. No han sigut els del govern ni per a reunir-se amb els propietaris en conjunt per explicar-los que les seues inversions, la despessa feta en el sector i inclòs l'aval del seu patrimoni anava per l'aire.
Estem d'acord que si un pla caduca ha caducat, pero també sabem que tot te solució menys la mort. La Generalitat va a traure una prórroga que permet que els sector s'ajornen dos anys mes en la seua execució per les circumstàncies de la crisi. Que costava al govern reunir-se amb els propietaris i explicar-los la situació abans d'aprovar esta desfeta al pleno? Segur que hi ha una forma d'acollir-se a la prórroga variant el còmput del sector? ha sigut més fàcil desfer que intentar buscar una solució al sector.
Ja va intentar el Tripartit carregar-se eixe sector en el pleno d'ara fa un mes i no ho feren perque els propietaris demanaven que se'ls respectara argumentant la prórroga que farà la Generalitat. En eixa ocasió no pogueren desfer el sector, però ara si que ha anat per l'aire.
Vist tot açò ens preguntem. Quines ganes de fotre el sector tenia el govern? per que? No tindran cap interés en que algú concret faça este sector?
Per ara, la decisió en pleno del Tripartit, aprovada sols pel govern amb l'oposició del PP, ja ha perjudicat a un gran nombre de veïns que tenien esperances en el sector 6 i molts esforços invertits.

23 comentarios:

  1. No mentiu, no es l'excusa que ha donat el tripartitr, es una concsecuecnia legal inevitable.

    ResponderEliminar
  2. Ventilador, ahir estàves al plenari o parles d'oides perquè el que contes no és el que es va votar al plenari. A vore si t'informes un poc millor abans de publicar i crear alarmisme sense trellat.

    Espere que ho publiques i t'informes millor del que es va votar ahir al plenari.

    ResponderEliminar
  3. ventilador, fer la ma es masturbarse, ho sabies? o la incultura t'ho prohibix sabero? que vols dier en l'expresio de a fer la ma?? que el tripartit masturba al sector 6???

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No sol comentar aci, soc mes de la Cotorreta, pero vist este atac brutal al vocabulari Valencia, crec que he d´actuar.

      "Fer la ma"; expressio tipica de les nostres terres efectivament vol dir masturbar. No obstant, tambe s´empra a l´hora de referir-se a algo que esta molt lluny; a algo que es molest; a algo que es trenca... en fi te moltes acepcions.

      Eliminar
  4. Es va votar en contra de la que seria una finestra (no una porta) a una possible solució. La legalitat és important, però les persones també. Han fotut a gent del poble, que arran de la votació d'ahir, no té on agarrar-se més que al manto de la mare de deu pa que els salve.

    ResponderEliminar
  5. Jajajaja, lo millor es lo de l'aigua! el bloc va votar en contra d'una cosa fa 10 mesos i ara proposa fer la mateixa!!

    ResponderEliminar
  6. A mi em cauria la cara de vergonya publicar açò quan tot es una retafila de mentires. Però a qui vols enganyar quan el mateix PP va dir en el ple que estava d'acord amb l'informe tècnic i sabia que no es podia prendre legalment altra decisió.

    Per què no dius les vegades que el mateix PP quant governava va apremiar a l'agent urbanitzador perquè es donaren pressa que el temps s'acabava?

    ResponderEliminar
  7. I de l'assumpte de CCOO amb FG no sabeu el que ha passat?
    Es veu que per la Cotorra també hi ha censura i no volen que es parle del tema. Ja ha passat més d'una vegada, tan demòcrates que dieuen que son.

    ResponderEliminar
  8. I el Bloc perqué no vol que es sàpiga res de l'empastrà de CCOO a FG? No li deuria tindre por a EU, estos ja no tenen res a vore amb Karina, l'única que els pot fer mal...
    Ah, que diuen que són d'esquerres, i tal. El que hi ha que ser és honrat i transparent, sense por a la veritat, i després, del color que vullgues.
    Estan censurant per la cotorra, que no vejes.

    ResponderEliminar
  9. Jo si que estava al plenari17 de enero de 2012, 9:01

    Jo si que estava al plenari i vaig vore a una Canet acovardida, nerviosa i incapaç de parlar clar.
    Que quede clar que amb la decisió del Tripartit, amb els seus únics vots, va a paralitzar-se el sector 6 i caldrà començar tot de nou.
    Això suposa una gran despesa económica pels propietaris implicats, que són gent del poble, veïns nostres a qui el govern ha perjudicat enormement.
    Canet no es va atrevir a dir-ho clar i amb feu baixeta va dir "deneguem la solicitut" de l'agrupació de propietaris de les terres del sector.
    Damunt tenen la sang gelada els del tripartit de carregar-se el sector sense haver-se reunit amb els afectats.
    Canet va dir que si que estava en contacte amb els afectats per "mail" (tocat el nas!)
    I L'alcalde, despreciant el mal que acabava de fer deia que no es tancava cap porta (no, es pegava una portada a 8 anys de tramitació dels veïns del poble).
    Tot seguit un dels afectats se'n va eixir de la sala amb evidències de la desfeta que acabava de fer el tripartit.
    Jordi i Canet es quedaren tan tranquils mentre han arruinat un sector que estava molt avançat.
    Han fotut a gent i damunt ni els ho han dit a la cara i ara van de "buenos" am frases de p`sicòleg barat com "no es tanca la porta a ningú".
    Mal, molt mal va el tripartit en sols 6 mesos ja té massa enemics.

    ResponderEliminar
  10. Té castanyes, en sis mesos el tripartit s'ha carregat huit anys de treball dels propietaris de les terres.
    Conten per ahí que les fotos són per a Jordi i els marrons per a Carmen, este és un exemple.
    Carmen et tenen de "chivo expiatorio". El Bloc i els del teu partit et faran la bicicleta, volen cremar-te per arrimar-te, !Obri els ulls¡ que ho veiem tots menys tu.

    ResponderEliminar
  11. Tu estaves al plenari?? Pues matxo si que t'enteres de poc, jo tot això de la veu baixeta i tot això que exageres no ho vaig vore, ara si lo que vols es vendre coses que no són de veres... Allà tu. El que esta clar es que legalment no es podia prorrogar més temps, doncs els propietaris del sector 6 en CAP MOMENT han donat al govern una data d'inici, si ells mateixa no saben quan van a començar que voleu que facen els del govern?? No ho poden prorrogar sense data i perquè si, era treball dels propietaris començar. Si no el menges un iogur al final caduca, açò ha passat.

    ResponderEliminar
  12. Yo también estaba en el plenario, lo del e-mail lo dijo el alcalde y Carmen en ningún caso se avergonzó ni bajó la voz para nada dado que no puede solucionar ahora yá nada pues hay un informe de los técnicos a favor de la caducidad del sector.
    No es culpa ni de Carmen ni de nadie del gobierno el que por la crisis económica el sector no se haya llevado adelante.

    Un familiar mío vendió en esa zona casi dos hanegadas por 40 y pico millones y se burlaban de él por vender barato.
    ¿ Y ahora que?

    Cuando se especula, de lo que conste no estoy en contra, es la ley del mercado, a veces se gana y a veces se pierde.

    ResponderEliminar
  13. Jo estava en la quarta fila esquerre18 de enero de 2012, 10:34

    Anem a vore, i amb indepència del cas que parleu, siga Jordi o siga Carmen ¿quina diferencia hi ha entre parlar per telefono o com siga, i enviar o dir el que siga per e-mail? Importa el mitja que s'usa o el que es diu?.
    A mi igual em dona que em donen un avis, un comunicat, un escrit per email que me'l lligen per telefono o enmig d'una conversa, però inclus preferisc email perquè, a
    més, si ho fan per email, sempre hi ha constancia del que has dit i no de paraula que se les emporta el vent, com se sol dir.

    I Carmen nerviosa... ? Jo estava en el ple i no vaig vore res de nerviosisme. Si que vaig vore potser una mala explicació del tema, que crec seria degut a la necessitat de dir tantes coses i coses del projecte de la carretera en una intervencio curta, ¿però nerviosa? A vore s resulta que es una col·legiala i després de tants anys de parlar en publica en mil moments i ocasions, es posa nerviosa de parlar en el ple. De risa. Quines coses digueu i per quines coses discutiu.
    "Jo si que estava en el plenari" no m'ho crec que estigueres i si estaves, val mes que no tornes i et quedes en casa vegent la tele, perquè no el vas enterar de que anava. I nomes una coseta: per paralitzar una cosa cal que estiga començada, i el sector 6 no s'ha començat en 8 anys.
    Ara, tranquil que no eres l'unic que no es va enterar del que deia el punt 2.2 de l'ordre del dia.

    ResponderEliminar
  14. Al de la fila esquerra...
    Si no vas vore a Carmen nerviosa és perquè no estaves molt atent. Ho vam vore tots. Jo també estava allí i quasi em dona llàstima perquè no se li va entendre res de l'explicació. Ho dic el més objectivament que puc, de veritat.

    ResponderEliminar
  15. Jo estava en la quarta fila esquerre19 de enero de 2012, 4:02

    Coincidisc, en que no fa ver una bona explicació. No va saber fer de mestra. Peró no estava nerviosa. T'ho dic i t'ho puc assegurar perquè la conec de fa anys i anys.

    ResponderEliminar
  16. Feia falta esperar a l'ultim moment per a començar el sector? Feia falta demanar una prorroga que no saben si la donarien?
    A que juguem? Haver aclarit tot el que tenien que aclarir, crec que en 8 anys han tingut temps de sobra.
    Si l'actual govern porta 6,7 ó 8 mesos en e carrec (i es el culpable), que ha fet l'antic govern amb tota la resta de temps?
    Qui es el culpable? L'antic govern? l'actual govern? o l'agrupació de propietaris?
    I per finalitzar, en 2 anys de prorroga haguera començat el sector? Seria un "boom immobiliari". No es construix res a espanya, i aci, 2 sectors

    ResponderEliminar
  17. anónimo 01:22
    Jo també estaba i la vaig entendre ben clar i alt, a lo millor es que estás un poc sordet, no es culpa d'ella que per la crisis els agents urbanitzadors no vajen escomenzat, ara no pot fer res davant la llei, així i tot llig l'article ahir de Las Provincias ( si no el troves, el pots vore també al blog Quadern de reflexions) sobre el tema, no ha tancat les portes a buscar solucions.

    Carmen es, de sobra, la millor de tots els concejals en diferencia, lo que está a la sombra de JJ, no ens fa cas als que li diguem que está fent el llit per a que a les properes eleccions JJ o un pepero s'acoste de nou com alcalde i ella a saber on estará, doncs el niño y la niña socialistes masa no l' aprecien, puc donar fe personalment.

    ResponderEliminar
  18. La millor de tots els concejaaaaaals........... Que bo! Ulleres, ulleres, ulleres.

    ResponderEliminar
  19. Les porte , el que pasa es que deixa xafar per els guaperes del seu propi grup i JJ.

    ResponderEliminar
  20. Enrique, estàs enamorat? O cegat per tanta ànsia per que Carmen se'n vaja a UPyD?

    ResponderEliminar
  21. Es deixa xafar o no dona pa més?

    ResponderEliminar
  22. Carmen, com tots sabem té més façana que fonament. El que passa és q ella s'ha de guanyar eixir en cada foto, treballant i treballant `(dins de les seues possibilitats)pq JJ i els del seu partit l'arraconen.

    ResponderEliminar