martes, 24 de enero de 2012

EL PSOE I EL BLOC SÓN EL MES RICS DE LA CORPORACIÓ.

Hui hem pogut vore com en política hi ha de tot. Bons i mals en tots els llocs i partits. A Tavernes hem vist que els polítics més rics són els d'esquerra i després volen empatitzar amb la classe treballadora. Impossible.
Carmen Canet (PSOE) és qui te un actiu de mes de 476.000 euros.
Li seguix Evarist Sansaloni del Bloc, un regidor que ha parlat mal de la gent que va fer diners en bones epoques pero que te un actiu de mes de 357.000 euros.
El tercer és Víctor Borras (PSOE) amb mes de 280.000 euros. diuen "cuidado con la derecha". Vanesa Marti te un actiu de mes de 250.000 euros. Fa falta arribar al lloc 5 de 17 regidors per trobar a un regidor del PP, Salvador Sansaloni amb 193.000 euros.
L'alcalde Jordi Juan, com que viu en casa paterna i no disposa de pis propi, te un actiu de 28.500 euros.
Manolo Vidal, portaveu del PP te un actiu de 136.000 euros, xifra molt pareguda a la que presenta LLum Sansaloni del Bloc.
Karina Vercher, de EU, te un actiu de 31.500 euros.
La regidora amb mes passiu es Vanesa Marti amb 169.000 euros.
Les xifres demostren que a Tavernes socialistes i nacionalistes son mes "rics" que els populars.

8 comentarios:

  1. El començament de l'apunt és de traca: què ha de veure la riquesa amb la bondat? De traca i mocador. Per a plorar. Sort que tenim el mocador.

    ResponderEliminar
  2. Honrats, llestos i damunt rics. Que més es pot demanar?

    ResponderEliminar
  3. El mateix dic, anónim primer, el que interesa es d' on ve la riquesa, si be de fonts honrades, cap problema.
    Deixen-mos de idees com que les dretes son les riques i les esquerres els pobres, aixó son cosses del passat segle.

    ResponderEliminar
  4. Sembla que ja no sabem llegir, anònim. De bons i mals vol dir que "hi ha de tot en tots els llocs". És que estem d'una literalitat....

    ResponderEliminar
  5. Es molt bonic dir que no es fasa res amb ningun lloc, PERO IO TINC LA BUJACA PLENA.Es que el que no coineix la vergonya no es pot vore la jepa.

    ResponderEliminar
  6. Ventilador, m'agradaria saber la resta de regidors del PP quins actius tenen, ho podries publicar?

    ResponderEliminar
  7. Comentar que los comentarios insidiosos de este blog de la derechona son de muy mal gusto a mi parecer.

    Porque por ejemplo, Evarist Sansaloni, sobre el que se satiriza, familiar político mío, es profesor y su mujer auxiliar de enfermería y os puedo asegurar que su patrimonio, un piso en la playa y uno en el pueblo,ha salido de sus sueldos y de una poquísima herencia paterna.

    Y que Carmen Canet recibió herencia en la playa de sus padres , que se lo curraron de lo lindo con un supermercado, además de llevar ella y su marido un montón de años como profesores, algó habrán ahorrado.

    Y que Víctor ha recibido una vivienda en herencia de su padre, el cual empezó como albañíl emigrado en Francia y al que le han ido bien las cosas, ademñas de que él es un profesional con un buen sueldo.

    NO IMPORTA DE DONDE VIENE EL PATRIMONIO SINO DE LA FORMA EN QUE SE HA CONSEGUIDO, MIENTRAS ESTA SEA HONRADA, NADA QUE DECIR. ¿PORQUE NO MIRAIS VUESTRA JOROBA = CARLOS FABRA ENTRE OTROS?

    ResponderEliminar
  8. Adminstrador, els diners que venen de fonts honrades són els que es veuen. Si venen de fonts dubtoses, no ho sabrem mentre al govern espanyol no li interese averiguar de qui són els diners de Gibraltar o Andorra. A no ser que tingues la sort de Fabra o Rus amb els dècims...

    ResponderEliminar