miércoles, 11 de enero de 2012

EL BLOC TARDA IRRESPONSABLEMENT 4 MESOS EN POSAR UNA XARXA PROTECORA I DAMUNT ES FA PROPAGANDA

 
El Tripartit hui ens ha sorprés amb una notícia on afirmava que s’ha posat una xarxa per evitar que els balons de futbol s’escapen per dalt de la tanca del Vergeret, concretament en la zona del nou camp de futbol-7.

Trobem declaracions del regidor d’Esports, Josep Llàcer, qui ha manifestat que “des de la Regidoria d’Esports seguim treballant en la millora i adequació de les instal•lacions esportives municipals. Ara, amb aquesta actuació, evitarem les molèsties que es produïen als veïns de la zona del carrer del Metge Paco Valiente. Es tracta d’una xarxa de 7 metres d’alçària i 40 metres d’amplària que han instal•lat els operaris municipals i que impedirà que les pilotes s’escapen del recinte esportiu. És la voluntat d’esta Regidoria continuar treballant en la millora de les instal•lacions esportives per tal que els veïns de Tavernes puguen gaudir-ne amb les millors condicions”.

I nosaltres ens preguntem. Han consentit estar 4 mesos sense la xarxa? Han estat 4 mesos consentint el perill de pegar-li una pilotada algú o la molèstia de perdre balons?

Recordem que el Bloc va fer una gran notícia de la inauguració d’este camp. Eixa notícia ja va tindre polèmica perque el Bloc va enfocar l’event com si hagueren fet ells el camp quan en realitat venia ja de la passada legislatura i sols feren unes poques millores respecte al gros del projecte que ja estava en obres durant l’anterior govern del PP.

El Tripartit no s’ha parat a pensar que ara trauen una notícia de posar una xarxa quan en realitat estan demostrant una irresponsabilitat durant 4 mesos? És com si ara es fera propaganda de posar una barana en una tribuna, s’enten que la tribuna s’ha d’obrir quan tinga les baranes posades, per tant, el camp de futbol7 hauria d’haver tingut la xarxa en setembre, no ara, amb 4 mesos de retard.

Ens quedarem amb que per sort no ha passat res i la frase “nunca es tarde si la dicha es buena”, pero al Tripartit li ha faltat una vegada més rapidesa, agilitat i reflejos. (Foto: web Tavernes).



7 comentarios:

  1. Ah, pero el projecte del Camp de Futbol 7 no era del PP? Perquè no ho va contemplar el PP i ho va incloure en el pressupost?
    Jo no ho comprenc.

    ResponderEliminar
  2. És el Bloc qui inaugura la pista de futbol sense posar la xarxa. No li tireu les culpes a ningú més. Jo sóc regidor i no obric el camp sense la xaraxa, però crec que LLacer tena pressa per fer-se la foto (li agraden molt les fotos i poc els contenidors).

    ResponderEliminar
  3. ¿Y la de balones que habrán recogido gratis los vecinos?Agradecidos deberían de haber estado, hombre.

    ResponderEliminar
  4. Llácer pareix aspirar a mister Tavernes 2012, i es que com no es tan guaperes com JJ i Victoret, doncs algo te que fer el home per a eixir en les fotos.

    ResponderEliminar
  5. anonim de les 11:31
    Si la xarxa no estava contemplada en el projecte del PP, vol dir que no s'anava a col·locar quant s’inaugurara la pista, ho fera Llacer o Ribis. I així va ser ser: inaugurada sense xarxa.
    La posada de la xarxa es posterior. Era una deficiencia del projecte i ha estat solucionada per LLacer, del Bloc. No vingues amb bovades que si de pressa, ni amb pitos ni flautes. Ara excuses i justificacions sempre en pots buscar.
    Ja em diras quina justificacio busques per un projecte, el del PP, on la pista no es pot regar, ni es pot desaiguar l'aigua quan plou, etc.
    I no és l’únic. Tampoc s'havia pensat en la llum en l'altra pista de futbol 7 i ara la tindran que colocar.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. No t'enfades BLOQUERO. Pareix que la xarxa i totes les altres coses ho tinga de pagar Llacer o l'alcalde o el BLOC dels seus estalvis.
      Tot açò ho paga, com sempre, el poble. Que mes dóna que es pague ara o abans.
      A més tot el que està fent el tripartit ho està pagant amb càrrec al préstec que va demanar el PP i que el BLOC va votar en contra. Vorem que fan quan s'acaben els diners d'eixe préstec.
      Ja teniu preparat el pressupost de 2012?

      Eliminar
  6. Ni bloquero, ni la mare que m'ha parit...
    I efectivament això ho paga el Bloc, lo que es segur es que ho paga el PP.
    I del prestec, res de res. Això no es paga amb diners del prestec, que no ni han, que ja s'ls vau gastar amb els vostres amics i amb palmeres. O el penses que han de durar sempre?
    Prestec... Si en tres mesos ja no quedava ni un euro dels diners que vau demanar.

    ResponderEliminar