martes, 10 de enero de 2012

EL BLOC HO CONTROLA TOT. LI DONA EL CÀRREC D'ENCARREGAT DEL FEM A UN EXREGIDOR DEL SEU PARTIT


Ja ens ho han confirmat, Josep Clar, més conegut com El Nyau, és des de fa uns dies el nou encarregat principal del servici de recollida de fem que fa l’empresa FCC a Tavernes.
Des de fa setmanes hi havien molt rumors de que el Tripartit havia demanat que es llevara al fins ara encarregat i es posara expresament a Josep Clar, antic regidor del Bloc Nacionalista a Tavernes. Després d’insistir, el Tripartit ha aconseguit posar al seu exregidor, qui en públic, més d’una vegada ja havia comentat que anava a fer-se càrrec del servici de fem.
Cadascú que jutge i pense per quin motiu es fa este nomenament. En la foto que ací posem, i que hem trobat en un diari de 2007, es veu a l’actual alcalde Jordi Juan rodejat de Josep Clar, l’antic portaveu del Bloc, l’actual edil Llum Sansaloni i altra persona que anava en la llista del Bloc i té parentesc amb el jefe de la policia local que el Tripartit va designar als pocs dies d’entrar a governar.

Pel que nosaltres sabem, fins ara Josep Clar havia treballat en una gran empresa de Tavernes i ara ha passat, directament, a ser l’encarregat de FCC a Tavernes.
No arribem a cap conclussió però llancem una pregunta, ¿Açò no és l’enxufisme que el Tripartit tan criticava i ara fa pitjor?
Per cert, fa uns dies publicavem que el servici de fem havia empitjorat. Ens comentaven que les papereres de la part alta del poble portaven dies sense buidar-se. Hui hem pogut vore que després de diversos dies, moltes de les papereres de la part alta del poble ja estan buides. Mira que manem des del Ventilador ;).

11 comentarios:

  1. Com dia el Julio Iglesias, la vida sigue igual: mane qui mane, a enxufar als seus, menys es del Psoe i Eu que pareixen tontos en aquest tema.
    D'aci a les properes eleccions, si la cosa va be, el Bloca a pujar i EU i Psoe a baixar, i més presentans-mos UPyD amb solitari o acompanyat d'independents farts de i dels de sempre.

    ResponderEliminar
  2. Que fort! Jo havia sentit eixe rumor de posar a l'exregidor del Bloc però pensava que no s'atrevirien. Amb tan que han criticat els nacionalistes els enxufismes i ells ara fan pitjor. Lleven a gent per llevar-la i pose a altres que ja tenien faena o podien prejubilar-se.
    I EU i el PSOE que diuen? com ho consentixen?

    ResponderEliminar
  3. Demanem que s'eviten posar noms d'empreses que no tenen res a vore en esta notícia. No volem complicar més les coses en sectors que ja tenen prou amb els seus maldecaps. Moltes gracies

    ResponderEliminar
  4. Ventilador, a que vé l'últim comentari sobre algunes suposades empreses?
    La notícia és l'enxufisme d'un militant del Bloc a FCC, no? Passa alguna cosa més amb altres empreses?
    Si este blog és per a informar el poble, volem que ens ho conteu tot.
    Sobre el tema de l'enxufisme, no crec que pugau alçar el dit, no sou l'exemple més indicat.
    D'altra banda si l'empresa és municipal, caldria entrar per oposició, o canviar la llei perque fos així. Si és empresa privada (que vol quedar bé amb l'amo) és altre problema d'ètica laboral. L'Ajuntament sols pot exigir que es preste perfectament el servei pagat.
    De totes maneres, no sembla el cas una bona imatge per al govern en general ni al Bloc en particular. Deuria haver evitar este cas, com el del cap de policia, per transparència política.
    I sobre l'última part del comentari en la noticia, dir al ventilador que molt bé que maneu (pel cas de les papereres) sobre el govern. Ara és el vostre paper, publicar totes les errades i mancances al poble i que l'Ajuntament ho arregle i passar al següent tema. Això, llevant les crítiques, descalificacions i menyspreus és TREBALLAR PEL POBLE, cosa per la qual paguem als polítics.
    I si sou de l'oposició i no cobreu, està clar que esteu a la política per vocació, no per a lucrarse del poble.

    ResponderEliminar
  5. Aixo era de esperar i a guañar diners. Aun estan, aun estan! Pobre Tavernes hem eixit de les flames i em caiugut en el foc!"Un indignat perro flauta"

    ResponderEliminar
  6. Molt bona foto, si senyor. Tan sols falta Perfecto i ja estarien tots els que han jugat en este joc fatidic que es llevar a la gent del seu treball.
    Bon agraiment el del Nyau a Remigio per a ver fet fixe al seu fill en FCC. El agraiment es tirarlo i agafar ell el seu lloc de treball i tot açó amb la bendició del Sr. Alcalde.
    Perfecto, company de treball de ..., i també participa en els fets. Per a tindrels com a amics o companys, mare meua. Que gentola porta el barco.
    I de totes este coses que diuen Carme Canet y Carina. De Borrás, millor no preguntar.

    ResponderEliminar
  7. Tantos años de concejal se le tenían que pagar al pobre hombre, malos, que soy muy malos.

    ResponderEliminar
  8. Ventilador jo no tinc res a vore en la politica en diuen salva vidal soc un parat de tavernes, pero vec prou llogic que darrere del ultims episodis ocorreguts en la netetja del poble com tu comentes en algúns articles com son les papereres plenes en la part de dalt del poble,falta de netetja en algúns dels parcs,retras en la neteja del festivern... i un fet greu com es el sabotatge de les maquines per fastidiar la cavalgata de reis que al final soles va servir per res,, com es la gent de rabiosa com magradaria que pogueren demostrar qui es el responsable o quins grups son afins aquestos responsables. en fi lo que vec llogic es un dels responsables era el antic encarregat de fcc i hem pareix molt be que el cambien per algú de confiança que no siga capaç o que per lo menys no es tinga la sospita de fer mal la seu feina per ser afí a un altre partit.

    ResponderEliminar
  9. Anónimo de les 10 13 del 12 de Gener, no t'has enterat de res. Eixos problemes de recollida han sigut baix la responsabilitat del nou super jefazo, "El Nyau", i la decisió de carregar-se a Remigio estava molt per damunt de qualsevol exigència professional. Simplement la seua amistat amb Manolo i Eugenio feia inviable que seguira en el seu lloc de treball. Una mesura política. Estem ntrant gràcies a estos "nazionalistes" en una fase de estàs amb mi o contra mi, com així confirma el martiri que li esan fent passar a Ginés, antic cap de la policia local. Lo graciòs és que va ser des del mateix Bloc des d'on es va llançar la web "Desenxufa't" per denunciar casos com estos... Excepte si ho fan ells, q són soles mesures polítiques, que així es justifica tot. Esperpèntic.

    ResponderEliminar
  10. Anónimo de les 10 13 del 12 de Gener, no t'has enterat de res. Eixos problemes de recollida han sigut baix la responsabilitat del nou super jefazo, "El Nyau", i la decisió de carregar-se a Remigio estava molt per damunt de qualsevol exigència professional. Simplement la seua amistat amb Manolo i Eugenio feia inviable que seguira en el seu lloc de treball. Una mesura política. Estem ntrant gràcies a estos "nazionalistes" en una fase de estàs amb mi o contra mi, com així confirma el martiri que li esan fent passar a Ginés, antic cap de la policia local. Lo graciòs és que va ser des del mateix Bloc des d'on es va llançar la web "Desenxufa't" per denunciar casos com estos... Excepte si ho fan ells, q són soles mesures polítiques, que així es justifica tot. Esperpèntic.

    ResponderEliminar
  11. Amic anònim de Jan 17 11:52.

    Diu el ventilador en la seua noticia del dimarts 10 de gener:
    Per cert, fa uns dies publicavem que el servici de fem havia empitjorat. Ens comentaven que les papereres de la part alta del poble portaven dies sense buidar-se. Hui hem pogut vore que després de diversos dies, moltes de les papereres de la part alta del poble ja estan buides. Mira que manem des del Ventilador".

    O siga que ho publica dimarts 10 i diu fa que uns dies que el servei havia empitjorat, etc etc... ¿Com se li pot culpar a Nyau que havia començat en FCC el dilluns dia 9?

    Jo no ho comprenc. Algú m'ho pot explicar? ¿Com es pot culpar a Nyau del que havia passat "fa uns dies" segons diu el Ventilador?

    ResponderEliminar