viernes, 13 de enero de 2012

ALGÚ HAURIA DE DISCULPAR-SE

Caldria que una persona que ocupa el càrrec de regidor tinguera molta cura en allò que diu i que penja en els mitjans d'última moda.
Ens hem trobat que un regidor de Tavernes, del govern per a parlar més clar, s'ha permés seguir una cadena on s'insulta clarament a quasi tot aquell que no és funcionari. El tex que prové d'un mail encadenat per ell diu el següent:
*/Resulta que _en la década prodigiosa del pelotazo_, _cuando media España se lo llevaba caliente a casa, cuando un encofrador sin estudios se embolsaba tres mil euros_, cuando hasta el último garrulo _montaba una constructora y con un par de concejales se forraba_ , cuando un gañán que no sabía levantar tres ladrillos a derechas se paseaba en Audi, _los funcionarios_ aguantaban y penaban._ Nadie se acordaba de ellos_. Eran los parias, los que hacían números para cuadrar su hipoteca, hacer la compra en el Carrefour y llegar a fin de mes, porque un nutrido grupo de compatriotas se estaba haciendo de oro inflando el globo de la economía hasta llegar a lo que ahora hemos llegado./**
Esta és una part del text que defensa el status dels funcionaris davant les retallades de salari. Considerem que cadascú pot fer us de la seua llibertat d'expressió, però un regidor cal que tinga més mirament i no se sume a iniciatives que insulten a gent que possiblement l'haja votat.
Eixe regidor hauria de disculpar-se públicament i l'alcalde ho hauria d'exigir, perque ha faltat al respecte a molta gent que ara està passant'ho mal mentre este regidor te dos salaris, el de funcionari (mes retallat o menys) i el de regidor a Tavernes.
Ho és que un regidor, per molt nacionalista que siga pot dir allò que vulga? "Sin estudios, garrulo, gañan" son expresions que un regidor no hauria de suscriure. Una disculpa pública seria adequada.

15 comentarios:

  1. Crec que ha dit mitja Espanya, no?
    No ha dit tots els espanyols ni la majoria de gent.
    El percentatge dels qui fa alusió potser menys (o més, sobretot en departaments d'ubanisme i semblants).
    I està molt bé que després de dia a dia anar comprovant el grau de corrupció que existia a la política de la rejola i grans events, que de dins de la política, es deixeu de corporativisme i digueu les coses pel seu nom. Fins que no parlen aixina molts polítics, els votants no tornarem a confiar en vosaltres. A banda estan tots els que falten per tancar i diners a tornar (Cas Campeón, Junta andalusia, Gürtel, Palma Arena, Urdangarin, hipoteques basura...)
    Del poble no parle, perque -a una altra escala- però és el mateix femer.
    I la pagarem els de sempre: la classe mitjana amb impostos i IRPF i els funcionaris amb les retallades de sous.

    ResponderEliminar
  2. Esta gent es pensa desde que va fer la campanya electoral que la gent sense estudis no aprofita per res.

    Però si hasta gent del seu partit que tenia algún titulico el treien com si fora un dels més capacitats d'aquest poble.

    Peò que no s'han adonat que hi ha gent sense CARRERA que amb els ulls tancats saben mes que ells que van de senyorets?

    Baxeu, baxeu dels núvols reis que pareix que siga el dibuixos de Heidi.Alegria, alegria i no vegueu el que realment está passant.

    ResponderEliminar
  3. El Ventilador donant lliçons d'ètica. Per a morir-se de risa. El tio que més falta el respecte als demes, donant lliçons.
    Anem a pams, ventilador. Això ho ha dit el concejal com a concejal, dins de la seua gestió de concejal, o ho fa com a treballador?

    Tu no eres qui per a criticar i dir el que ha de fer o no fer com a treballador, ahi té el dret a opinar com vulga.

    ResponderEliminar
  4. ... I ella fina que fina13 de enero de 2012, 12:07

    I així espereu que algú es prenga seriosament aquest blog?? Quants en governa la farina...

    ResponderEliminar
  5. No vas a dir quin regidor nacionaliste es?

    ResponderEliminar
  6. De vergonya per a un cárrec públic.

    Que pasa, que els treballadors autonoms i xicotets empresaris no tenim dret a guanyar diners en les bones époques? Acás no arrisquem tot el nostre patrimoni i paguem impostos en proporció a el que guantyem? Amb politiquillos d'estos, així ens va.
    Ahí es veu la seua veritable vena esquerrera revanchista i anticapitalista, açí es veu que la imatge de moderació que ens ven es tot facana.

    ResponderEliminar
  7. No vullc que cap persona ho passe mal ara per la crisi, però el text que critiques, ventilador,
    TÉ MÉS RAO QUE UN SANT I NO CAL DISCULPAR-SE PER DIR VERITATS PUBLICANT-LO.

    QUI S'HAURIA DE DISCULPAR I PAGAR-HO ES TOTA LA PANDA DE XORISSOS QUE HAN EMPOBRIT EL PAÍS MALBARATANT I ROBANT ELS DINERS PÚBLICS. JA ESTÀ BÉ D'HIPOCRESIA BARATA VENTILADOR I ANEM A PELS VERDADERS CULPABLES.

    ResponderEliminar
  8. Eixe text , segons tinc entes, es un original de un personal sanitari de la provincia de alacant, que el puguen copiar al blog o algo es diferent, pero tot el que diu es veritat, vos molesta la veritat??? A mi em molesta que a mon pare li hagen retallat 400 euros al mes per culpa d'empresaris, com veins meus hagen fet l'agost cobrant diners negres que no repercutien en l'economia, sino que unflaven la bombolla inmobiliara i a ells , ara si que mal estan pobrets, pero ells abans es canviaven el cotxe cada 6 mesos

    ResponderEliminar
  9. De 1 comentari a 0 comentaris?

    Com no m'agraden molts dels comentaris, els lleve tots, inclòs els neutres o a favor.

    Directament, us aconselle que lleveu el requadre de "publicar comentario en la entrada". Ara, després no li digueu Blog a açò, perque ja fa temps que no ho és. Ara és un comentari de les vostres notícies, sense dret a rèplica, res més.
    I després diuen que al PP no existeix l'extrema dreta. No, si encara no fa tant que va morir Franco...

    Per supost açò no ho publicareu, srs. demócrates.

    ResponderEliminar
  10. Ventilador, se que no era plausible ficar tot el text al que et refereixes, però amb aquestes línies que has ficat pot semblar que pretens distorsionar la informació del text. El text (sencer) conta una realitat que hem viscut (i no son eixes poques línies), i pots no estar d'acord, però es una opinió lícita, i no crec que siga com tu el simplifiques, un insult clar als no funcionaris .

    Respondre a l'anònim de les 12:23 que clar que hi tenen dret a guanyar diners en bones èpoques, i que ningú discutirà el risc de l'autònom, però es que el funcionari (la majoria d'ells, sempre hi ha dels que guanyen un gransou, però no solen ser infermers i professors, més bé treballen en els diferents administracions, com a la diputació) en bones èpoques ha seguit guanyant el mateix. I el funcionari ha tingut que fer en la major part dels cassos una carrera, un màster, en definitiva, uns estudis que s'ha hagut de pagar, i ha estat molts anys per arribar a tindre una plaça, si es que en té. Es a dir, arribar a ser funcionari no es tan fàcil i costa una inversió de diners, i les poques vegades que pot tractar-se d'un 'regal' es en els casos de nepotisme (enxufe, per a que ens entenguem) que es practica en les administracions, pràctica que com podem veure segueixen TOTS els partits.

    El que jo critique, i crec que l'autor del text comparteix amb mi, es la hipocresia dels que aplaudeixen les retallades als funcionaris com la solució, ja que ells 'ho estan passant mal', si, però els funcionaris mai han guanyat molts diners i han viscut sempre al dia. No van poder anar de viatge a les Bahames fa 6 anys ni comprar-se cotxes com a calçotets, com si van fer molts autònoms i empresaris que van fer negoci en no-res. L'autònom decideix ser autònom i accepta el risc, pot eixir molt bé o molt mal, el funcionari lluita per aconseguir una plaça i per tant obindre una certa estabilitat. El que no es possible es que en bones èpoques els autònoms, per qüestió del mercat, fagen diners a cabassos, mentre els funcionaris segueixen guanyant igual i els salaris no pujaven, i que ara amb males èpoques els salaris si baixen.

    A més, la hipocresia es major quan la decisió de retallar salaris als funcionaris la pren la Generalitat Valenciana, que amb el govern del PP s'ha dedicat a gastar-se els diners publics en saraos per als amiguets, o inclus amb negocis amb Urdangarín.

    D'altra banda, algun dia el PP començarà a fer una vertadera oposició constructiva i deixarà aquesta estratègia de criticar per criticar, sense ningun tipus d'argumentació? Es que veig que passen els mesos i la cosa segueix igual. A vore si em podeu respondre, ja que sembla que n'esteu prou vinculats.

    Espere que publiques, Ventilador, no hi han motius per al contrari, he estat educat i m'ha costat el meu temps. Gràcies

    ResponderEliminar
  11. Soc l'anònim de les 3:52

    Després digueu la plebe que no podem fer res contra polítics, empresaris o poderosos? Si es quedem en casa, evidentment, no. Però després del meu últim comentari, va i de sobte s'ompli tot este blog d'altres comentaris.

    Si que mana el ventilaor que quan critica, el Bloc de seguida li fa ccas i reacciona.
    El que no és que jo també manara tant...
    Si és que soc un megacrak...

    ResponderEliminar
  12. Algú s´ha donat per al-ludit....i de repent li ha entrat un atac de dignitat! La dignitat i els principis els van perdre fa molt eixe grup que el e-mail cita "concejales que se asocian a promotoras y se forran". Jo no em sent ofesa llegint aquest text, si a algú li pica...

    ResponderEliminar
  13. Qui paga els dies de asunts propits.
    Perque els pagem en segur.
    Perque als nadals no pilles a ningu an la casa del "ploble".
    Perque cobren el 100x100 de enfermetat.
    Perque no pagen ni una denuncia.
    i deixa manera tots.
    i realment cuantes hores treballen.
    Non conec a ningu que sa vaja dexat el funcionarisme i sa vaija fet autonomo.
    I per acabar o tots autonomos o tots funcionarts i voriu com la crisis sa acababa.

    ResponderEliminar
    Respuestas
    1. El trellat l'has deixat a casa (i l'ortografia també).

      Autònom o funcionari és una elecció (o una capacitat). Possiblement algú vullga ser funcionari i la capacitat o intel·legència no el deixa. O vol ser autònom i el caràcter no l'acompanya.
      No generalitzes, perquè en el món dels funcionaris hi ha de tot (com en tots els llocs) però, en la gran majoria dels cassos, la gent és competent.
      Jo sí que conec funcionaris que, per excedència, passaren a autònoms quan la cosa de la construcció anava bé i guanyaven més diners fora (no els haurien d'haver deixat tornar).
      I per últim, tal i com t'expreses i escrius, en el teu cas, ni funcionari ni autònom.

      Eliminar