viernes, 11 de noviembre de 2011

UNA CAMPANYA ELECTORAL DECAFEINADA

Estem en campanya electoral, però poc es nota. La meitat de lloc reservats als posters electorals estan buits. Passes per la plaça major i la meitat no tenen cartells.
Hui han començat a vores algunes pancartes i poca cosa més.
El Bloc va fer l'acte central a la casa de la cultura i l'experiència no va ser massa bona, 200 persones i poc més.
ERPV prepara un acte central de fi de campanya per fer costat al canidadait per valencia, el simater Joan Serra.
El PP ha preparat per a demà dissabte un esmorzar amb el president de la diputació Alfonso Rus a les 9:30h en la seu del carrer Doctor Fleming.
La resta poc més se sap. El PSOE no comenta res i des de UPYD fan el que poden. EU no ha menejat fitxa i les lectures d'eixa passivitat són moltes, però totes parlen d'un desencant en les files de l'esquerra per la penosa situació que tenim al nostre país amb el govern de ZP al front amigat amb nacionalismes i demés.
Esperem que estos últims dies de campanya la cosa s'anime.

15 comentarios:

  1. ¿A pero al poble hi ha pesoe?
    Jo el unic que vec que fa campanay es el pp.

    ResponderEliminar
  2. Senyor Estruch, pot enviar el text al que fa referencia i valorarem traurel.
    Gracies

    ResponderEliminar
  3. Avui, 11-11-11 ha nascut un nou blog que vol ser un espai on tots els vallers i les valleres puguen assabentar-se i analitzar l'actualitat de Tavernes de la Valldigna.

    Vos convidem a tots a visitar-nos.

    [LINK=http://tavernesdelavalldigna.wordpress.com/][/LINK]

    ResponderEliminar
  4. L'apege açi i vostés, decidixen gracies.
    Asistents : asociació de veins, de ames de casa i de Aceplat.
    Premsa : Carles Gimeno, es disculpá per motius de salut Raúl Gil
    Altres : una vintena d' empresaris, comerciants i profesionals amics .

    Parlá en primer lloc, Lidón Ordoñez, delegada per a La Safor, la cual explicá els fonaments del partit, les idees principals.
    Després parlí jo, diguent perqué després de huit anys fora de la politica activa tornava a ella : el trovar una opció principalment ciudatana, que en tornava a ilusionar després del despago sufrit en l'anterior opció política, i el desastre i mala gestió que están demostrant uns i altres en les comunitats que governen, com el Psoe en Castella La Manxa o el PP açi en la C. Valenciana, per eixemple en el tema de les farmacies
    Per últim parlá Toni, el cual es va centrar en l'estalvi de 40.000 milion d'euros que suposaría el tornar sanitat, educació i justicia al govern central i fer desapareixer les diputacions, niu de colocacions, i reformant el senat, altre niu d'aixó, a més de la igualtatt que aixó suposaría, doncs en Valencia paguem vacunes que a Madrit son gratuites.
    Es va obrir un debat entre els asistents, preguntan-li a Toni sobre que pensabem de la educació concertada, responent este que l'apoyem pero sense descuidar la pública per a que tot el mon puga accedir en igualtat de condicions a una educacuó digna.També li peguntaren sobre ls definició de laic de partit,explican-la i sobr el tema de l pago de IVA de factures que no has cobrat, contestanli que en el nostre programa va la defensa de qu'el IVA es pague cunat es cobre , i qu'es compense el qu'el puga deure la administració en un cas donat.ahí vaig explicar jo el tema de la piscina, post vorelo en el meu blog.

    Després, sobre les 11,15hs. eixirem al mercat : cares de sorpresa, fotos amb ell, autógrafos, dedicatories, abraços,... un xou, t'enviaré en cuant les tinga, les fotos que ferem. Pegarem la volta al mercat exterior e interior, i sobre les 12,30 s'en va anar, doncs a la 13,30 tenía altre compromís a Valencia capital.
    EL DILLUNS A LES 11 ESTARA EN GANDIA, ON FARÁ UN RECORREGUT PEL PSS DE GERMANIES FINS A LA PLAÇA DE LES ESCOLES PÍES ON FARA UN XICOTET

    CALDRIA AFEGIR UNA FOTO DE CANTO, LA PODEN VOSTES TROVAR FACILMENT .

    ResponderEliminar
  5. UPyD TANCA LA CAMPANYA A TAVERNES EL DIUMENGE, SI NO PLOU, A LA PLAÇA DEL POLIESPORTIU, SOBRE LES 18,30 HS.REGALAREM CARAMELS I GLOBOS PELS XIQUETS I DONAREM LA TABARRA ALS MAJORS, ES BROMA, SOLS DONAREM FOLLETS ELECTORALS.

    ResponderEliminar
  6. Gran afluencia a l'esmorzar del PP amb Alfonso Rus, la seu ha estat ABARROTADAAAAAAA.
    Enhorabona a l'organitzacio.

    ResponderEliminar
  7. El pp una vegada mes demostra la seua capacitat de treball i de organització.
    Molta gent i tots recoltzant a Manolo.
    Es nota que es el partit lider a Tavernes.

    ResponderEliminar
  8. Enhorabona al PP pel seu exit açí en Tavernes. Manolo y cia una abraçada.

    ResponderEliminar
  9. Sabeu que el blog nacionalista no em vol, pubivcar res d'açó? i es diuen demócrates de tot la vida...

    ResponderEliminar
  10. UPyD TANCA LA CAMPANYA A TAVERNES

    Amb una repartida de globos, caramels y fullets electorals a la porta del poliesportiu i pel Passeig Colon , doná per acabada el colectiu local de UPyD la seua campanya electoral a nivell local, ara sols resta el repassar cartells, i ajudar als colectius de la resta de La Safor.
    Recordem que escomençarem el passat Dijous dia 3 amb la vinguda de Toni Cantó, candidat per la província de València, el qual després d' una xarla amb associacions civils, prensa i xicotets empresaris, comerçiants i professionals, es va dirigir cap a lmercadet del Dijous i mercat municipal, on va alçar un gran revol, amb fotos, abraços, autógrafs, dedicatòries i un sinfí més de mostes d' apreçi i carinyo, peró , sobre tot, fent arrivar a la gent el nostre missatge.
    Huí, Dilluns 14, el tornarem a vore a Gandia, on estará sobre les 11 hs. pel Passeig de Germanies, carrer Major i plaça escoles Píes, segur que l'armará gorda.
    El Dimarts el colectiu valler es desplaçarem a Barx, i el Dijous tots a vore a Rosa Díez a València , acabarem el Divendres al mercadet d'Oliva.

    Ara es l'hora de reflexionar, no tot es blau o Roig, també existix el rosa.

    Signat : Enrique Estruch i Ferrando

    ResponderEliminar
  11. En les seues mans estem14 de noviembre de 2011, 15:07

    Eixe és el nivell dels nostres polítics; locals, comarcals, provincials, nacionals, europeus i mundials. Només cal llegir els horrors lingüístics del cap d'UPyD a Tavernes. Deplorable. De plorar.

    ResponderEliminar
  12. El PP demostra la seua capacitat per organitzar esmorzars i paxoxades.
    Allò de gestionar bé un poble ja és un altre tema.

    ResponderEliminar
  13. Anónim de les 15:07, que importa més, el fons o la forma? Peró, a que m´has entés perféctament? a lo millor es que no he tingut la sort de que el meu papaito em pague els estudis de valençiá, estic fen-to ara, llevan-li hores a la meua familia,eu tens clar, cobard-anónim, que sou molt bons per a criticar peró no per adonar la cara, com jo, si fer-ha com tu ningú sabría si faig o no faltes.

    ResponderEliminar
  14. Així ens va i ens anirà16 de noviembre de 2011, 6:32

    Saps què importa, Estruch? Que els nostres polítics, els nostres gestors, siguen uns analfabets. On volem anar a parar amb la mena de gent que ens regeix? On estem, ni més, ni menys.

    Saps què t'importa, pel que es veu? Que algú ens pagara els estudis de valencià, algú que, en el meu cas, i per a la teua informació, sóc jo: treballava i estudiava alhora. Una llàstima no haver-te importat aprendre valencià abans de l'any 2011. Mira que has tingut temps d'ençà que estaves en Unió Valenciana...

    ResponderEliminar
  15. Doncs no, he tingut que portar endavant tres empreses, ara si que tinc temps i estic fent-ho.
    Per cert, soc llicenciat en dret, algó avore estudiat i adeprés, eu dic per lo d'analfabet, si, eu soc, en quant al valenciá escrit, peró será per poc de temps.

    ResponderEliminar