miércoles, 9 de noviembre de 2011

EL PP DENÚNCIA QUE EL TRIPARTIT TARDA MESOS EN ARREGLAR UNA SOLSIDA EN LA PLATJA


NOTA DEL PP DE TAVERNES:
El Partit Popular de Tavernes vol denunciar un exemple més de la inoperativitat del Tripartit quan cal gestionar qualsevol tipus de problema.
Fa unes setmanes el PP denunciava que durant més d’una setmana, el govern havia tingut un mur al carrer Calvari amb perill de despreniment sense haver cap altra cosa més que senyalitzar el lloc. Esta és una mostra de la poca consideració del Tripartit amb la gent del carrer Calvari, i ara trobem altre exemple de poca consideració amb els veïns de la platja.
Des del passat estiu trobem que a la plaça de la Illes Balears hi ha un forat de gran dimensions en el terra. Una vegada més, han passat els mesos i el Tripartit no ha sabut donar-li una solució, simplement ha posat una vegada més quatre tanques per marcar la zona.
Considerem que han passat els mesos i el govern no pot donar cap excusa per no haver reparat esta solsida.
El PP exigix la urgent reparació d’este clot abans que vaja a més o algú es faça mal. Una vegada més és una faena de reduïdes dimensions que podria fer qualsevol empresa de la població si és que el Tripartit no sap gestionar adequadament els recursos propis que té.
Els populars, en la seua etapa en el govern, tenien el compromís de reparar en 72 hores els desperfectes en la via pública des del moment que eren posats en coneixement de l’ajuntament, esta operativitat lamentablement no es veu en el Tripartit, que es va retrassar en el tractament de les palmeres pel morrut roig, en la reparació del carrer Calvari i ara en la platja, tant en este forat com el retard en la retirada de la platja accessible de la zona de Padur.

10 comentarios:

  1. No teniu més mal de caps qu'estos? Mes val que colaboreu a trauremos de la crisi local en qu' ens eu clavat.

    ResponderEliminar
  2. Carmen tiene demasiadas responsabilidades y poco tiempo,que delegue por favor.

    ResponderEliminar
  3. Amb aixó estic d'acord, deuría de deixar agricultura al menys.

    ResponderEliminar
  4. Hui té Canet una reunió amb els comerciants de la platja, a vore quina explicació els dona.
    Jo aposte que diu que no hi ha diners.
    Els recorde als comerciants que els extres on si hi ha diners han sigut bous, Castillo, jefe de protocol...

    ResponderEliminar
  5. Pero no dia l'ajuntament este estiu que ja tenia pressupostada l'obra i habia enviat eixe pressupost a diverses empreses del poble per si volien fer-se carrec del treball?

    Si que tarden en dicidirse si!!!

    O era altra mentira del tripartito?

    ResponderEliminar
  6. Estos ho arreglen tot amb valles.

    Mireu la Casa de les Indelecies, el mur del trinquet, la casa del Carrer Major, el clot de les Illes Balears,...

    Senyors del tripartito: les coses han d'arreglar-se, no aillar-les. A este pas no quedarà ninguna valla disponible a tot el poble.

    ResponderEliminar
  7. Com vos tenim que dir que lo que costava Arevalo es el que ha valgut Castillo i els bous.
    Si ha sigut una bona jugada. I de més exit. Com les ofertes aquelles de 2 x 1.

    I quan el jefe de protocol, el pago es trau dels diners estalviat de les hores extres de Gines Sembla mentira, ventilador, que això no ho sapies. Si cobrava per anar a les provessons.

    ResponderEliminar
  8. Per el primer comentari anonim.
    Anem a vore, votes al tripartit per a que et traga de la situació que, segons tu, ha provocat el pp. Pero ara el que vols es que el pp et traga de la situació. Per a que esta el tripartit?
    Esta clar que no confies en la capacitat de treball del tripartit.

    ResponderEliminar
  9. Ahir en vaig a assaebentar sobre este problema, i es que la solsida es deguda una antiga sequia que pasa per debaix, per lo tant el cost, per arregar-ho es elevat, i gtacies a la votra nefasta polítca económica, no n'hi partida per açó, per lo tant, PP, millor calleu doncs per cada tir que pegeu vos poden tornar canyonades, i qu' eu feu arrivar a Las Provincias, ja es de delicte, es teu donant una imatge del poble que para qué, sou una oposició DESTRUCTIVA, seguiu així, i a les properes eleccions no entragueu ni mitja dotzena, seguiu, seguiu així, millor per a les demés opcions polítiques moderades.

    ResponderEliminar
  10. Tinc entés que esta informació es va fer arribar a tots els mitjans i esperem que en els pròxims dies tots la publiquen perquè és de gran interés, almenys pels que vivim a la platja.

    ResponderEliminar