viernes, 4 de noviembre de 2011

EL TRIPARTIT TARDA MÉS D'UNA SETMANA EN REPARAR UN MUR PERILLÓS AL CARRER CALVARI

Ja fa més d'una setmana que es va produir un accident en l'escala que va del carrer Calvari a l'antic Trinquet de Tavernes. Un vehicle va topar amb el mur de l'escala i este va cedir provocant-se un gran clavill. La zona es va cordonar amb cinta de NO PASSAR de la policia.
Després d'una setmana dels fets, el PP va denunciar els mateixos als mitjans de comunicació indicant que era un perill per la població tindre el mur així. A més era una incomoditat perque no es podia passar per la vorera i la gent major i els xiquets que van al col·legi que està pròxim havien de baixar al carrer per poder creuar amb el perill que comporta pels cotxes que passen.
El PP demanava una ràpida solució, perque les obres no són gens costoses, i que la reparació la fera una empresa del poble. Recordava que durant el seu govern els desperfectes es reparaven en 72 hores des de que l'ajuntament tenia constàcia dels mateixos.
Com a resposta del Tripartit en el seu blog oficial es va dir que la paret portava una setmana així perque no era perillosa i que els tècnics ja havien vist el desperfecte. Acte seguit i a corre cuita van apuntalar el mur.
Si no hi ha perill perque s'apuntala ara i no d'un principi?
(foto enviada en la nota de premsa del PP)

Al veïnat dels Calvari no li ha sentat gens bé que tarden més de 10 dies en reparar este mur, molt pròxim d'una zona de jocs i considera que és una desatenció del govern al seu carrer.

6 comentarios:

  1. Los politikos del tripartido no saben ni donde estamos los del calvario

    ResponderEliminar
  2. Un que passava per ací4 de noviembre de 2011, 11:09

    Va home no em vingues amb bovades que tu no eres del Calvari.
    Per cert, a quin blog oficial? Ho dius per La Veu de la Valldigna? O pel diaris Levante i Provincias? Perquè és l'únic lloc on s'ha publicat eixa noticia.

    Si el refereixes a un altre lloc... mentira al cantó perquè no han dit res.

    ResponderEliminar
  3. No era tan greu com parexia, exagerats.

    ResponderEliminar
  4. si la trencat un cotxe,sera que s´haurà de fer carrec el seu seguro no?

    ResponderEliminar
  5. ¿ un cotxe? sería un camionet per l'altura dic jo, o un tot-terreny al menys

    ResponderEliminar
  6. I més que aumentará d'açi a tres anys i mitg amb tots estos qu' ens están gobernant, tant els de govern com els de l'oposició, que sols sap que denunciar xorrades.

    ResponderEliminar