domingo, 13 de noviembre de 2011

CARRERES DE COTXES I MOTOS PELS CARRERS DE TAVERNES

Més d'un veí del poble ens ha comentat que últimament estan fent-se moltes carreres de cotxes i motos en la zona de l'Avinguda de les Corts Valenciana (darrere el camp de futbol).
Dissabte, sense anar més lluny, a les set de la vesprada, un cotxe i una moto anaven competint a vore qui tenia més acceleració amb el perill que això suposa per a la resta de veïns.
Esta no és l'única vegada que es fan este tipus de temeritats que ara tornen a posar-se de moda en esta zona poc transitada.
Des del Ventilador volem fer públic este fet perquè es posen mesures abans que passe una desgràcia.

7 comentarios:

  1. Quina classe de noticia és esta? Tot el món sap que estes carreres s'han fet sempre. Sino ho fan en la recta eixa ho faran en la carretera de Favara o en la recat de Simat.
    El que haurien de fer és posar multes a totes les motos que van trucades. Els ciclomotors no poden passar de 45km/h

    ResponderEliminar
  2. Estruch i Ferrando, addor. de finques i abans venedor de pisos fins que la banca s'ha fet l'ama13 de noviembre de 2011, 23:45

    Pel carrer Monestir ja fa anys qu'es fan i eu hem denunciat diverses vegades, parlaré amb Chofre, ell viu a eixa zona, a vore si tenim més sort.
    Els veins de la zona que digueu també es queixen, puc donar fe, doncs porte allí l'administració de dos finques.
    I si fem un circuit per a motos en la platja ara al hivern.... i qu'es defoguen un poc, home.

    ResponderEliminar
  3. digueu tonteries i parleu sense proves també direu que es juguen mols diners que es un gran negoci ja esta be de alarmar a la gent jo pasé prou de hores aquell lloc ja que la meua colla de amics sol ajuntar-se per la sona i no he vist ni he sentit mai que ningú faja carreres ilegals per eixa sona, no serà que vareu veure a una moto adelantant a un contxe? i si existira algun desficat que fera carreres no crec que anara a eixa zona ja que hi ha un baden molt gran que dificulta i fa molt perillos agafar velocitat en eixa recta ja està be de dir tonteries un jove que sol transitar la sona anomenada.

    ResponderEliminar
  4. Mira xaval, jo vaig vore un cotxe i una moto picant-se darrere la piscina a vore qui corria més en la recta i per acabar el cotxe va fer un trompo per culminar la seua actuació davant els amigatxos.
    Possiblement tu sigues un d'eixos que s'ajunta per la zona i teniu por que ara vaja la policia per si vos talla el rotllo. A correr, fumar... al blau de la mar, si no feu res mal no teniu perquè molestar-vos per esta notícia que ja era hora que algú diguera.

    ResponderEliminar
  5. Torne a reafirmar lo dit , jo ni pose ni lleve, dic lo que em diuen els meus administrats.

    ResponderEliminar
  6. SI VOLEU SABER MÉS COSES AHÍ VAN: AL CARRER RIBERA, SITUAT ENTRE EL PASSEIG COLON I LA PLAÇA ESPANYA FA UNA PUDOR A MARIA QUE ÉS MASSA. ÉS QUE LA POLICIA NO HO VEU? PATRULLEN AMB EL NAS TAPAT? JO NO TINC PERQUÈ ANAR PASSEJANT I VORE COM ELS NANOS QUE ESTAN ALS COLUMPIOS OLOREN ESTA PLANTA QUE DONA COM A FRUIT LA DROGA. L'ALCALDE VA A CORRER MOLT PEL PASSEIG, NO L'OLORA? AIXÒ NO ES POT CONSENTIR.
    PER FAVOR PUBLIQUE AÇÒ.

    ResponderEliminar
  7. T'has preguntat,anonim de les 07:09, si aso es competencia d'ells?has anat a fer la denuncia a la guardia civil? Segur que no, ja que desde alli no pots deixar en evidencia al actual govern....

    ResponderEliminar